reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Ja lubię sernik bez sera
Sernik serusek- chytrusek / Kulinaria - Wizaz.pl przepis mój
Moja mama lubi styropian od Ewy wachowicz i od lat niezmiennie króluje on w jej wypiekach
Ewa / Przepisy / Ciasto "styropian" - Ewa Wachowicz
A taki typowy placek z owocami robię z tego przepisu
Ciasta.net - Placek z jabłkami - przepis na prosty placek z jabłkami
Sernik serusek- chytrusek / Kulinaria - Wizaz.pl przepis mój
Moja mama lubi styropian od Ewy wachowicz i od lat niezmiennie króluje on w jej wypiekach
Ewa / Przepisy / Ciasto "styropian" - Ewa Wachowicz
A taki typowy placek z owocami robię z tego przepisu
Ciasta.net - Placek z jabłkami - przepis na prosty placek z jabłkami
karola1507
Podążając za marzeniami:)
cytrynowa, ty moja skarbnico przepisów;p Coś na pewno wybiore, bo wyglądają na smaczne
Rany, dobrze, że już wieczór bo mam lenia, chyba sobie naleje lampke wina w oczekiwaniu na męża, aż z pracy wróci
Rany, dobrze, że już wieczór bo mam lenia, chyba sobie naleje lampke wina w oczekiwaniu na męża, aż z pracy wróci
karola1507
Jednak mam lepszy pomysł. Co tydzień zrobie inne Dzięki Tobie, cytrynowa, mam ciasta na 3 najbliższe weekendy;p
cytrynowa_
Jakbyś chciała jeszcze przepisy na muffinki to wal. Uwielbiam je robić i mam masę przepisow
karola1507
Dziękuje Ci kochana Wiem, że na Ciebie zawsze można liczyc:*
cytrynowa_
Jeśli o słodkie chodzi to służę pomocą zawsze. Moja pasja to moja siła
cytrynowa_
Anula czym wkurzyl?
Jak pęknięty ekran? Cos ty z nim robiła w nocy?
Jak pęknięty ekran? Cos ty z nim robiła w nocy?
reklama
Jugosława
Hej dziewczynki,
lux: dokładnie tak, gdybym bety nie zrobiła to żyłabym złudzeniami. A tak? Po prostu się wkurzam Ale chyba wolę opcję numer dwa Oj tak, jak się raty kończą to dodatkowa gotówka się przydaje i cieszy.
moniusia: tydzień na wynik to jest koszmar jakiś :/ Miłego świętowania rocznicy. Wszystkiego najlepszego dla was, żeby spełniły się wam wszystkie marzenia. Buźka!
cytrynowa: mam nadzieje, że szefowa wywali tego synalka i zatrudni kogoś normalnego na jego miejsce :/ Albo go do roboty zmobilizuje :/ Też lubię granaty. Nie lubię nastomiast wyjmowania z nich ziaren
moniusia: rozwalił mnie twój humorystyczny test Piękny Poprawił mi wczoraj humor
anula: tobie pewnie horomony zaczynają buzować, stąd takie wahania nastroju...
karola: weekendowe ciacho to jest to co tygryski lubią najbardziej Świetny pomysł, żeby co tydzień robić inne
anula: czym cie chłop wkurzył? Pogoń go patelnią albo garem, żeby cię nie denerwował Uuuu pęknięty ekran ;/
julia: jak tam ci się zaczęła sobota? Co masz w planach?
missiiss: puk puk jak samopoczucie?
U mnie nadal brak @...dzisiaj 31 dc :|
Poranek miałam intensywny: zrobiłam pranie i wywiesiłam, przygotowałam obiadek na weekend, zrobiłam listę zakupów, trochę ogarnęłam szafę i nawet poranna kawka była, bo ciśnienie tak niskie, że głowa mi pada...
Udanego dnia
lux: dokładnie tak, gdybym bety nie zrobiła to żyłabym złudzeniami. A tak? Po prostu się wkurzam Ale chyba wolę opcję numer dwa Oj tak, jak się raty kończą to dodatkowa gotówka się przydaje i cieszy.
moniusia: tydzień na wynik to jest koszmar jakiś :/ Miłego świętowania rocznicy. Wszystkiego najlepszego dla was, żeby spełniły się wam wszystkie marzenia. Buźka!
cytrynowa: mam nadzieje, że szefowa wywali tego synalka i zatrudni kogoś normalnego na jego miejsce :/ Albo go do roboty zmobilizuje :/ Też lubię granaty. Nie lubię nastomiast wyjmowania z nich ziaren
moniusia: rozwalił mnie twój humorystyczny test Piękny Poprawił mi wczoraj humor
anula: tobie pewnie horomony zaczynają buzować, stąd takie wahania nastroju...
karola: weekendowe ciacho to jest to co tygryski lubią najbardziej Świetny pomysł, żeby co tydzień robić inne
anula: czym cie chłop wkurzył? Pogoń go patelnią albo garem, żeby cię nie denerwował Uuuu pęknięty ekran ;/
julia: jak tam ci się zaczęła sobota? Co masz w planach?
missiiss: puk puk jak samopoczucie?
U mnie nadal brak @...dzisiaj 31 dc :|
Poranek miałam intensywny: zrobiłam pranie i wywiesiłam, przygotowałam obiadek na weekend, zrobiłam listę zakupów, trochę ogarnęłam szafę i nawet poranna kawka była, bo ciśnienie tak niskie, że głowa mi pada...
Udanego dnia
Podziel się: