reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
cytrynowa, ty moja skarbnico przepisów;p Coś na pewno wybiore, bo wyglądają na smaczne:)

Rany, dobrze, że już wieczór bo mam lenia, chyba sobie naleje lampke wina w oczekiwaniu na męża, aż z pracy wróci:)

Hey kobietki ;-)
Jak sprawy się maja?
U mnie deszczowo będzie .....
Stary mnie wkurzyl,nie gadam z nim ....
I jakoś dziwnym trafem biorę telefon rano do reki a tu ekran pekniety .... grrr

reklama
Hej dziewczynki,

lux: dokładnie tak, gdybym bety nie zrobiła to żyłabym złudzeniami. A tak? Po prostu się wkurzam :D Ale chyba wolę opcję numer dwa :) Oj tak, jak się raty kończą to dodatkowa gotówka się przydaje i cieszy.

moniusia: tydzień na wynik to jest koszmar jakiś :/ Miłego świętowania rocznicy. Wszystkiego najlepszego dla was, żeby spełniły się wam wszystkie marzenia. Buźka!

cytrynowa: mam nadzieje, że szefowa wywali tego synalka i zatrudni kogoś normalnego na jego miejsce :/ Albo go do roboty zmobilizuje :/ Też lubię granaty. Nie lubię nastomiast wyjmowania z nich ziaren :)

moniusia: rozwalił mnie twój humorystyczny test :D:D:D Piękny :D Poprawił mi wczoraj humor ;)

anula: tobie pewnie horomony zaczynają buzować, stąd takie wahania nastroju...:D

karola: weekendowe ciacho to jest to co tygryski lubią najbardziej ;) Świetny pomysł, żeby co tydzień robić inne :D

anula: czym cie chłop wkurzył? Pogoń go patelnią albo garem, żeby cię nie denerwował :D Uuuu pęknięty ekran ;/

julia: jak tam ci się zaczęła sobota? Co masz w planach?

missiiss: puk puk jak samopoczucie?

U mnie nadal brak @...dzisiaj 31 dc :|
Poranek miałam intensywny: zrobiłam pranie i wywiesiłam, przygotowałam obiadek na weekend, zrobiłam listę zakupów, trochę ogarnęłam szafę i nawet poranna kawka była, bo ciśnienie tak niskie, że głowa mi pada...

Udanego dnia :)

Do góry