reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Nie wiem. Poprostu zostal w kuchni na blacie ...stary długo urzedowal .... spi jeszcze cwaniak grrr ...wszystko mnie wkurza w nim dzisiaj .....

reklama
Jugoslawa. Nie wyrzuci go. To jej wtyczka. On chodzi po wszystkich sklepach. I niby pracuje a tak naprawdę to kontrole robi czy wszystko ok.

Anula może stary będzie wiedział coś o telefonie

Cytrynowa no właśnie chyba udaje że nic nie wie _;-) wniosek jest jeden -kupi nowy ;-)

Jugoslawa a może ovu byla później i stężenie hcg jeszcze nie wzroslo .... bo zanim do zatwierdzenia dojdzie itp. A boli cie brzucho albo co ?

Jula ooo to ty piękna będziesz ;-)

Hejka, hejka ;)

Jugosława,
o ja i dalej nie ma ? anula może dobrze mówi, może owu była później czy coś.. ;) 3mam kciuki, a jak ma przyleźć to niech przyłazi!
anula,
hah kupi nowy - tak czy siak, masz rację ;) ;*

Ja dziś 22 d.c. Jutro rocznica. Dziś byłam na ogródku od rana, sadziłam wszystko, już nie mam miejsca,a tyle nasion kupiłam... zaraz obiadek jakiś trzeba zrobić, bo mężu już zły dzwonił ;) odpocząć troszkę i dalej za robotę w domku ;) dziś znowu dowiedziałam się o kolejnej ciąży - syna kobiety mojego teścia.. mają po 15 lat.. cycki opadają..

hej laski, mam dzis mega podly dzien, znow tesciowa :wściekła/y: wymyslila sobie znow, ze jej wnuczka a szwagierki corka ma zakaz przychodzenia do nas! Biorac pod uwage, ze to Tomka chrzenica to on sie wkurzyl i polecial tam zrobic porzadek, rece opadaja...zapowiedzialam, ze jesli na swiat przyjdzie nasze dziecko to tesciowe i szwagierki nie chce tu widziec, skonczyla sie nasza cierpliwosc.Niestety odezwala sie moja nerwica i wymiotuje krwia :no: rece mi opadaja, naprawde...a tak na poprawe humoru to udalo mi sie dostac piekna wolowine i zrobilam gar strogonofa, dorobie klusku lane i bedzie pyszny obaidek, pytanie czy cos zjem :zawstydzona/y:

Lux odnośnie teściowej to chociaż powiedziała dlaczego tak?

nie, tylko zaczela sie rzucac Tomkowi, o to, ze tyle pracuje i ze ja go do tego zmuszam, rece i cycki opadaja, ale ja wiem, czemu ona mnie nie lubi, zabralam jej synusia z domku, odeszla jej dodatkowa kasa od niego i nie ma nad nim kontroli, o to chodzi chyba

reklama
No jak zabrałaś syna to powod do nie lubienia. I nie możesz teraz widywac się z nikim z rodziny. Jesteś szatan wcielony. I jeszcze mu pracować kazesz

Do góry