reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cytrynowa Chryste .... miałaś juz tal długo?

Nie. No ale lekarz mówi Że to normalne po odstawieniu tabletek. Zobaczymy. Jeszcze z tydzień i idę do niego znowu.

Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Nie wiem co mogłoby sprawić ci ulgę. Ja piłam herbatę miętową z zatkanym nosem bo jej nienawidzę ;p

A ja miete uwielbiam.

dziewczynki serdecznie Wam dziękuję za wsparcie :-) bylam na ip, mam nawrot nerwicy zoladkowej! no szlag jasnisty mnie zaro trafi! :wściekła/y: mam sie nie denerwowac, pytam sie jak, no jak?!

O masz Ci los. A próbowaliście zerwać kontakt z teściową?
Ja wiem że to może nie być łatwe ale może jak faktycznie straci syna to wtedy coś pomoże.

Nie. No ale lekarz mówi Że to normalne po odstawieniu tabletek. Zobaczymy. Jeszcze z tydzień i idę do niego znowu.

A ja miete uwielbiam.

O masz Ci los. A próbowaliście zerwać kontakt z teściową?
Ja wiem że to może nie być łatwe ale może jak faktycznie straci syna to wtedy coś pomoże.

mieszkamy dwa bloki od niej, porazka, ale ona do nas juz nie przychodz, bo jak zaczela mi przegladac szafki, lodowke i zamrazarke, to ja w cholere przegnalam, tyle co na imieniny przychodzi dla zasady i to po wielkim proszeniu, zeby moim rodzicom przykro nie bylo, bo juz kiedys sie nie zjawila

Co za baba a co ja obchodzi co,gdzie i za ile kupujesz...przeciez nie za jej kase...zamiast sie cieszyc ze syn ma dobrze to kombinuje.
Miglaby sie zajsc swoja lodowka i pimidorami a nie komus mieszac

Co za baba a co ja obchodzi co,gdzie i za ile kupujesz...przeciez nie za jej kase...zamiast sie cieszyc ze syn ma dobrze to kombinuje.
Miglaby sie zajsc swoja lodowka i pimidorami a nie komus mieszac

ona pomidorow nie kupuje, bo sa drogie hahaha, ewentualnie latem kupi gdy sa tanutkie :-D smiac mi sie chce, stwierdzam, ze wyslac ja trzeba do wariatkowa

no przeciez trzeba skontrolowac ile mam jedzenia, ile miesa itp :-D i potem mialam do sluchania, ze czemu taka droga szynke kupuje i drogie pomidory zima, hahaha

Jakbym o mojego babci słyszała.
Ona też lubi pooglądać wszystko. Ale raczej do lodówki nie zajrzy sama. Chyba że przy niej otworzysz to wtedy.
I zaraz ci mówi że to drogie a ona tam taniej kupiła.
Tyle że ona na jedzeniu sobie nie oszczędza kupi najdrozsza szynke. 5 plastrow. A dla dziadka najtańszy salceson bo on je więcej a ona nie będzie Na niego kasy wydawac.

reklama
cytrynowa: to niech go "awansuje" na stanowisko na którym nie będzie szkodził i psuł nerwów ludziom :/ Ciężka sytuacja z racji pokrewieństwa między nim a szefową :/ Mam nadzieję, że sytuacja jakoś pozytywnie się rozwinie.

anula: bardzo dobry wniosek dotyczący telefonu :D Będziesz miała nowy aparat telefoniczny :D Brzuchol dzisiaj mnie boli i jajniki tak dziwnie...nie wiem co się dzieje i co się stało :/ Zobaczę, może jutro przyjdzie a jak nie to gin na początku tygodnia.

julia: a co to jest keratyna? Dziwna dziwna :/

moniusia: nadal nie ma :/ O kurde, ciąża w wieku 15 lat to kosmos jakiś :/ Niezła z ciebie ogrodniczka :) Będziesz miała pięknie jak wszystko wzejdzie :) A co na obiadek zrobiłaś?

lux: ale zołza z tej teściowej :/ ta kobieta jest dziwna. Tak psuć krew innym :/ Współczuję :( Jak tu się nie denerwować :( Trzymaj się. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie...tulam. Jak ta twoja teściowa się nie uspokoi to trzeba będzie ją w kosmos wysłać ;) Ta chęć kontroli jest u niej chora ;/

kamcia: jak ci weekendzik mija?

U mnie dzisiaj podbrzusze się odzywa...jajniki dają do wiwatu. Może łaskawie @ się w końcu pojawi...Nie byłoby źle gdyby przyszła, cykl miałby wtedy 31 dni...ale to musiałaby jutro przyjść. TŻ sobie nadciągnął bark i nasmarowałam go maścią...fuuuj w całym mieszkaniu śmierdzi bengayem...dobrze, że maść dobra i działa. Nie znoszę tego zapachu.

Do góry