reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Co do testu, to mega drogi, ale poszłam do takiej drogiej apteki, bo w innych za duży ścisk, a miasteczko małe, po co mi niewygodne pytania ;)

Ja od słodkiego się odzwyczaiłam, jak mi się chce to jem owocki :)

Wysłałam rozdziały pracy mgr, choć czuję, że się nie spodobają moje wypociny, bo takie wszystko przez siłę, niekompletne..

Jugosława, jak tam sytuacja?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Ja dzis zabiegana, i zmeczona i nawet pisac mi sie niechce...;/

a co do szkolenia to w firmie na Printingu:) a dzis okazalo sie ze dziewczyna tam jedna zaciazyla:) wiec moze uda mi sie dostac na jej miejsce:)

Kochane uciekam do corki spac

Jeszcze zle wiesci w sprawie tego pieska co Wam pisalam:( dzis mial druga operacje:( kiepskie szanse na jego wyzdrowienie...:(:( wiec mi smutno strasznie....

buziaki

Hej dziewczyny

Ja dzis zabiegana, i zmeczona i nawet pisac mi sie niechce...;/

a co do szkolenia to w firmie na Printingu:) a dzis okazalo sie ze dziewczyna tam jedna zaciazyla:) wiec moze uda mi sie dostac na jej miejsce:)

Kochane uciekam do corki spac

Jeszcze zle wiesci w sprawie tego pieska co Wam pisalam:( dzis mial druga operacje:( kiepskie szanse na jego wyzdrowienie...:(:( wiec mi smutno strasznie....

buziaki

biedny psiak :no:

Hej dziewczyny

Nawet niewiecie jak zalezy mi zeby piesek wyzdrowial...w lutym zmarla nasza babcia ktora kiedys mieszkala z ciocia, 3 tyg. Temu pochowala swojego tate:-( zmarl na raka...a teraz jej piesek, to za duzo jak na jedna osobe....

Karola wspolczuje bolu oka, nawet sobie niewyobrazam bolu:/

Jugoslawa kurde noo...beta negatywna??!!:-( tulam

ja jade juz do pracy...zimno juz brrr
wczoraj mielismy dwie tecze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie z rana.

Anula- jeszcze raz gratulacje

Karola- współczuje dolegliwości, wiem jak to dziadostwo boli, kiedyś miałam bardzo duże uszkodzenie rogówki od soczewek, plusem jest to że oko się szybko goi, także zaras przestanie Ci dokuczać.

Fruzka-też mi dekolt wysypało,a w sobotę idę na komunie(dziwnie tak w sobotę), poszłam nawet przedwczoraj na solarium żeby trochę przesuszyło i jest lepiej

Julia- powodzenia w pracy, awansu życzę

Dodzwoniłam się do Instytutu Kardio, zostałam zakwalifikowana do przyjęcia na oddział Zaburzeń rytmu serca, mają się odezwać do 4 miesięcy. Cieszę się bo znowu zaczęło mi serducho dokuczać. Poprzedniej nocy spałam 1,5 godziny, tej nocy troszkę lepiej, zwiększyłam dawkę Bblokera, może pomoże.

Do góry