reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jula niestety tak jest ze ktos sprawdza nasza wytrzymałość ale czasami przegina ! Mysle ze jak dla jednej osoby to stanowczo za dużo ! Oby bylo lepiej. ...z mojej mamy psem tez nie lepiej ....

Misia ooo i fajnie ...przebadaja ci serducho dadza pewnie jakies leki i będziesz jak nowa ;-) oszczedzaj się ....

reklama
Hej:-)

Cytrynowa ok. masz kontrakt, ale mimo wszystko kochana jego zapisy sa jak z czapy i widz, ze w UK sa jakies dziwne utarte zwyczaje, ze nie widzisz umowy przez rok, w PL to niedopuszczalne jest, bo ja musze podpisac umowe z pracownikiem nie pozniej niż w dzien rozpoczecia pracy, oczywiście to jest pojecie czysto teoretyczne, a w praktyce roznie bywa… widze, ze kraj to obyczaj i inne tragedie i abstrakcje z umowa pracowniczymi:no:

Lux zjadłabym taki obiadek mniam;-)

Moniusia troche wiecej wiary kochana, wiem, ze ciezko czasem, ale Wierzyc trzeba poki nie ma , a potem trzeba Wierzyc, ze nawet jak przyszla tona chwile i ze niedługo się uda, będę trzymala kciuki za ten tescik:tak:

Madziolina kciuki za owocne dzialanka:tak:

Anula tez lubie zupy, ale ani mój M ani mój tato nie przepadaja i uwielbiam jak Lux pomidorowa z makaronem, no robie taka pyszna esencjonalna, moja babcia robila najlepsza na swiecie, najlepsza zupa ever:-D

Karola oj kochana to trzymam kciuki, aby szybko przeszlo, erozja rogowki? Nie brzmi fajnie.. a ja wczoraj walczyłam ze szklem kontaktowym bo za bardzo potarlam oko i mi się zwinęła cholera i uwierala pod powieka i nie mogłam tego szkla wyjac, ale w koncu sie udalo

Fruzka oby to uczulenie szybko minelo:tak:

Julia trzymam kciuki aby sie udalo dostac na to szkolenie kochana i trzymam kciuki za pieska, aby wyzdrowial...

Misia jak dobrze, z eudalo Ci sie dodzwonic do tego instytutu, ale fakt, ze strasznie dlugo im to wszystko zajmuje, oby szybciutko przyjeli Cie na oddzial i zeby te problemy sie skonczyly:tak:

Aschlee trzymam kciuki za badania kochana:tak:

Anula oj i za pieska Twojej tez trzymam kciuki, ja to psiara jestem, uwielbiam te zwierzaki i zawsze mi smutno jak widze jak ktorys cierpi, nawet obcy ...

Wczoraj padlam zmeczona, ale na szczescie dzis piatek. Osttanio tyle roboty mam, ze nie wiem w co rece wkladac najpierw heh. U nas piekna pogoda sie zapowiada, niby jakies chmury, ale mam nadzieje, ze sobie pojda.

Milego dzionka:-)

Jazza no niestety zwyczaje sa dziwne. Tu nie musisz mieć umowy w ręku. Wystarczy Ci payslip. Na moja nie korzyść przemawia fakt że szefostwo to Polacy.

Cześć dziewczyny,

moniusia: mężczyźni wiele rzeczy odbierają zupełnie inaczej niż my...stąd to wszystko :( A jeśli chodzi o in vitro to musi być wasza wspólna decyzja. Pogadać trzeba i dojść do wspólnego zdania. U nas też tak jest, że ciągle mnie zaskakuje podejście mojego TŻ. Czasem na plus, a czasem na minus...no ale tak jest i tyle. Dobrze będzie ;) Ładny prezent masz dla męża :) A z testami o czulości 10 to jest problem w aptekach :/ Mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą, że takie są :/ Zwykle mają takie co nie jest napisane nawet jaka czułość :/ Przynajmniej u mnie w aptece. Najważniejsze, że wysłałaś rozdziały. Teraz promotor musi się wykazać. Jak będą poprawki to poprawisz i tyle ;) To co, jutro wielki dzień teściora? :D &&&&&&&&&&

jazza: pewnie, że się uda :) Denerwuje mnie tylko to, że mi się @ przesunęła, a sobie tak zaplanowałam wyjazdy, żeby nie mieć @ :/ No ale to życie, nie mam wpływu :) Ty chyba już po @? Do roboty, do roboty...zapylać się :D:D:D Dzisiaj piątek, zaraz sobie odpoczniesz :)

cytrynowa: oj to faktycznie dobry pomysł, żeby się w razie czego poradzić prawnika. Lepiej się zabezpieczyć i mieć pewność. A jak syn właścicielki? Poprawił się coś? Kiedy szefowa wraca?

lux: ale ty dobre rzeczy robisz :D Ja też dzisiaj jestem poddenerwowana, może to znak, że moja spóźnialska @ się wreszcie pojawi :)

madziolina: o wygląda na to, że owu się zbliża ;D Będzie się działo, będzie zabawa...;)

anulka: jak sie czujesz? Umówiłaś się już do gin? Uwielbiam pieczarkową zupę :D

karola: ojej :/ Współczuję bólu oka :( Mam nadzieję, że dzisiaj lepiej się czujesz? Trzymaj się i zdrowiej. Jednooki bandyta - uśmialam się z porównania:D

fruzka: uuu uczulenie :/ Koszmar :/ Jak się dzisiaj czujesz? Zeszło trochę? Po wapnie i lekach powinno być mniej uciążliwe. Szczawiowa to niebo w gębie, pycha! Taka z jajeczkiem...rozmarzyłam się :p

julia: nie dziwne, że zmęczona jesteś :( Kciuki za szkolenie - kiedy będziesz wiedziała czy się dostaniesz? Biedny piesek
:( Lubię jak się pojawiają tęcze na niebie, a dwie to już cud natury :) Piękne.

misia: no wreszcie się coś ruszyło w tym instytucie. Oby szybko się odezwali i cię przyjęli. Mam nadzieję, że zwiększona dawka ci pomoże. Przykre, że tak się trzeba męczyć :/ Cała nadzieja w instytucie. Teraz będzie tylko lepiej.

aschlee: powodzenia na badaniach :)

U mnie dzisiaj 30 dc...niech ta @ się pojawia...cały cykl mi się rozjedzie :/ Wczoraj brzuch trochę pobolewał i myślałam, że dzisiaj przyjdzie, ale nie ma :( No koszmar jakiś :/ Daję jej czas do poniedziałku, a jak nie to wbijam się do lekarza, bo muszę odbębnić @ przed urlopem :/ Że tez nie miała kiedy się spóźniać tylko teraz...

Pogoda piękna, pranie schnie...czeka mnie pracowity dzień. Na szczęście weekend za pasem, więc uda się złapać chwilę odpoczynku.

Udanego dnia laski!

Cześć dziewczyny,

moniusia: mężczyźni wiele rzeczy odbierają zupełnie inaczej niż my...stąd to wszystko :( A jeśli chodzi o in vitro to musi być wasza wspólna decyzja. Pogadać trzeba i dojść do wspólnego zdania. U nas też tak jest, że ciągle mnie zaskakuje podejście mojego TŻ. Czasem na plus, a czasem na minus...no ale tak jest i tyle. Dobrze będzie ;) Ładny prezent masz dla męża :) A z testami o czulości 10 to jest problem w aptekach :/ Mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą, że takie są :/ Zwykle mają takie co nie jest napisane nawet jaka czułość :/ Przynajmniej u mnie w aptece. Najważniejsze, że wysłałaś rozdziały. Teraz promotor musi się wykazać. Jak będą poprawki to poprawisz i tyle ;) To co, jutro wielki dzień teściora? :D &&&&&&&&&&

jazza: pewnie, że się uda :) Denerwuje mnie tylko to, że mi się @ przesunęła, a sobie tak zaplanowałam wyjazdy, żeby nie mieć @ :/ No ale to życie, nie mam wpływu :) Ty chyba już po @? Do roboty, do roboty...zapylać się :D:D:D Dzisiaj piątek, zaraz sobie odpoczniesz :)

cytrynowa: oj to faktycznie dobry pomysł, żeby się w razie czego poradzić prawnika. Lepiej się zabezpieczyć i mieć pewność. A jak syn właścicielki? Poprawił się coś? Kiedy szefowa wraca?

lux: ale ty dobre rzeczy robisz :D Ja też dzisiaj jestem poddenerwowana, może to znak, że moja spóźnialska @ się wreszcie pojawi :)

madziolina: o wygląda na to, że owu się zbliża ;D Będzie się działo, będzie zabawa...;)

anulka: jak sie czujesz? Umówiłaś się już do gin? Uwielbiam pieczarkową zupę :D

karola: ojej :/ Współczuję bólu oka :( Mam nadzieję, że dzisiaj lepiej się czujesz? Trzymaj się i zdrowiej. Jednooki bandyta - uśmialam się z porównania:D

fruzka: uuu uczulenie :/ Koszmar :/ Jak się dzisiaj czujesz? Zeszło trochę? Po wapnie i lekach powinno być mniej uciążliwe. Szczawiowa to niebo w gębie, pycha! Taka z jajeczkiem...rozmarzyłam się :p

julia: nie dziwne, że zmęczona jesteś :( Kciuki za szkolenie - kiedy będziesz wiedziała czy się dostaniesz? Biedny piesek
:( Lubię jak się pojawiają tęcze na niebie, a dwie to już cud natury :) Piękne.

misia: no wreszcie się coś ruszyło w tym instytucie. Oby szybko się odezwali i cię przyjęli. Mam nadzieję, że zwiększona dawka ci pomoże. Przykre, że tak się trzeba męczyć :/ Cała nadzieja w instytucie. Teraz będzie tylko lepiej.

aschlee: powodzenia na badaniach :)

U mnie dzisiaj 30 dc...niech ta @ się pojawia...cały cykl mi się rozjedzie :/ Wczoraj brzuch trochę pobolewał i myślałam, że dzisiaj przyjdzie, ale nie ma :( No koszmar jakiś :/ Daję jej czas do poniedziałku, a jak nie to wbijam się do lekarza, bo muszę odbębnić @ przed urlopem :/ Że tez nie miała kiedy się spóźniać tylko teraz...

Pogoda piękna, pranie schnie...czeka mnie pracowity dzień. Na szczęście weekend za pasem, więc uda się złapać chwilę odpoczynku.

Udanego dnia laski!

wiesz ja lubie gotowac, ide tylko sprawdzic czy aby mi nie pociemnialy kluski w lodowce heh

reklama
Jugoslawa no właśnie czytam opinie i szukam ;-);-) idz do gina idz ....

Lux udanych zakupów ....

Jazza u nas pogoda ni jaka .... no mam nadzieje ze piesio się wylize .... milego dzionka

Do góry