reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej łooooooo Karola wspolczuje.Jugoslawia ehhh oby @ sie nie spozniala.ja dzis pol dnia w ogrodzie jakies fatum wisi nademna dostalam uczulenia cala jestem w krostach najgorzej dekolt i ramiona nie wiem czy sie pozbede tego do soboty,plus mam plamienia ale skad???jestem juz po @.a ja na obiadek mialam szczawiowke mniammmm.

reklama
hej łooooooo Karola wspolczuje.Jugoslawia ehhh oby @ sie nie spozniala.ja dzis pol dnia w ogrodzie jakies fatum wisi nademna dostalam uczulenia cala jestem w krostach najgorzej dekolt i ramiona nie wiem czy sie pozbede tego do soboty,plus mam plamienia ale skad???jestem juz po @.a ja na obiadek mialam szczawiowke mniammmm.

moze posmaruj sudocremem lub alantanem

nic nie mam z tych rzeczy wzielam wapno i mialam jakies leki od alergi,ehhhh mam uczulenie na mlecz a tego w cholerke jest teraz,

wapno to bardziej zebym sie nie czochrala jak malpa.monuisia ze Ty nie boisz sie testowac tyle dni przed @.ja to chyba w zyciu nie zrobie testu po ostatnim bladziochu ktory mi nadziei narobil.ale pewnie kilka dni przed @ sie okaze jaka mam silna slaba wole he

reklama
Lux ja to odmieniec :-)dla mnie slodyczy moze wogole nie byc rzadko jem,ale uwielbiam czipsy łazabi sa piekielnie ostre z chrzanem

Do góry