hej łooooooo Karola wspolczuje.Jugoslawia ehhh oby @ sie nie spozniala.ja dzis pol dnia w ogrodzie jakies fatum wisi nademna dostalam uczulenia cala jestem w krostach najgorzej dekolt i ramiona nie wiem czy sie pozbede tego do soboty,plus mam plamienia ale skad???jestem juz po @.a ja na obiadek mialam szczawiowke mniammmm.
reklama
hej łooooooo Karola wspolczuje.Jugoslawia ehhh oby @ sie nie spozniala.ja dzis pol dnia w ogrodzie jakies fatum wisi nademna dostalam uczulenia cala jestem w krostach najgorzej dekolt i ramiona nie wiem czy sie pozbede tego do soboty,plus mam plamienia ale skad???jestem juz po @.a ja na obiadek mialam szczawiowke mniammmm.
moze posmaruj sudocremem lub alantanem
cytrynowa_
Fanka BB :)
Karola Wracaj do zdrowka szybko.
Moniusia looo matko ja tutaj mam za £4 dwa w pudelku
Moniusia looo matko ja tutaj mam za £4 dwa w pudelku
nic nie mam z tych rzeczy wzielam wapno i mialam jakies leki od alergi,ehhhh mam uczulenie na mlecz a tego w cholerke jest teraz,
wapno tak od razu nie pomoze, przynajmniej na mnie nie dziala
wapno to bardziej zebym sie nie czochrala jak malpa.monuisia ze Ty nie boisz sie testowac tyle dni przed @.ja to chyba w zyciu nie zrobie testu po ostatnim bladziochu ktory mi nadziei narobil.ale pewnie kilka dni przed @ sie okaze jaka mam silna slaba wole he
Lux no pewnie ze wypije,ja lubie kwasne gorzkie rzeczy,do kazdej zupy moge dolewac ocet
podziwiam Cie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama
Podziel się: