reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hejo ;***

misia, oszczędzaj się, fajnie, że udało Ci się dostać, z <3 nie ma żartów..

Jugosława, o ja .. 30 dzień już? Ja jak mam więcej niż 30, to też jestem chora, myśli w głowie się kłębią, ale chociaż zrobiłaś betę, to tylko na @ czekasz, bo dopiero by było rozczarowanie jak by Cię jeszcze więcej przetrzymała ;/

Mój plan jest taki, żeby jak nie uda się przy tych 6 cyklach z clo to idę do innego lekarza na konsultację, znalazłam o b. dobrych opiniach- piszą, że wybitny w leczeniu niepłodności. .Mama mi dzisiaj też dała tel. do babki, która niby jest b. dobra, a opinie straszne.. i nalega, żebym już się do niej zapisała.. Teraz chodzę na nfz, lubię mojego lekarza, już mu zaufałam, jest miły, rzeczowy, clo przywróciło mi jajeczkowanie, więc jeszcze poczekam.. choć cały czas nie wiem czy dobrze robię i jestem w tym momencie co powinnam być..

Tiaaa, jutro test.. ale na pewno okropna jedna krecha będzie :) to nic, obiecałam sobie, że na spokojnie, bez stresu, nie będę płakać :)

Rano mnie korciło, ale jak wczoraj była jedna krecha, to trochę mnie od tego testu z drugiej strony odrzuca ;) chciałam zrobić w niedzielę i tak przyśpieszyłam na sobotę :D Powiem Wam, że nienawidzę rano wstawać i robić testu.. mega mnie to stresuje, tak w ciągu dnia to jeszcze tak na luzie. I nie wykluczone, że przetrzymam trochę pęcherz i zrobię jutro po południu ;p

Jugoslawa szefowa wylatuje w ta niedziele. Wsrode ma zabieg i dwa tyg pozniej ma drugi. Nie wiemy ile jej nie będzie. Wszystkie sia cieszymy ze bedzie spokój ;)
A synek zobaczymy jak do sklepu wejdę co zastane.
No to Cie @ stresuje.
A co ja mam powiedzieć? 80dc dzisiaj

Cześć:)

Zdjęłam dziś opatrunek, bo nie musze w nim chodzić i na szczęście oko przestało boleć, czasem coś poczuje, ale niewiele:) Aplikuje tylko przepisane krople:) Dziś mam dzień lenia:) Nigdzie nie wychodze i może tylko posprzątam, żeby jutro nie musiała:) Pogoda jak narazie ładna, ale coś mówili w radio, ze na weekend deszcz;/ Akurat jak ja w domu siedze;/

Misia, to bardzo dobra wiadomość:) Oby jak najszybciej oddzwonili. Wczoraj jak byłam w szpitalu, to byłam w szoku co do obsługi.. Jeszcze nie spotkałam się z taką kulturą w szpitalacho_O

Juguś, trzymam kciuki, żeby wszystko się ustabilizowało. Też nie lubie jak mi się cykl przedłuża, bo potem rozregulowana jestem;/

Cytrynowa, 80dc....? O matko.

Moniusua, kciukam za pozytyw&&&

czesc laski....u mnie pogoda jak i moj humor pozarłam sie z R wczoraj.totalnie o glupote nie wiem co mu widze ze od kilku dni jest dziwny ale na pytanie co Ci?slysze wydaje Ci sie.......nie mam ochoty isc na wesele jak dzis bedzie sapal o nic to niech sobie idzie sam.....uczulenie nie schodzi,brakuje nalepki na czole trendowata buuuu
Asche powodzenia na badaniach
misia oby szybko Cie przyjeli na oddzial kciukam

Jugoslawa pytalas czy się poprawil. Piwiem krótko jak weszłam na sklep to miałam ochotę plakac. Zresztą nadal mam ochotę. Jak tylko zobacze szefową (albo zadzwoni do mnie) to jej powiem że oddaje klucze do tego sklepu albo przysyla mi kogoś normalnego albo ja oddaje klucze

cytynowa, 80?!!?!? Why????? Chyba coś przegapiłam u Ciebie :O

fruzka, ​tak to z tymi naszymi Barankami jest ...

reklama
Anula-mam nadzieje że mi zabieg zrobią i będę jak nowa

Cytrynowa- OMG 80dc ?!?

Moniusia- mam nadzieje, że jak w poniedziałek zajrzę na forum to będzie tu pozytywna wiadomość od Ciebie

Dziewczyny doradźcie coś na prezent dla męża. Pliss, ja już nie mam pomysłu. Chciałam mu zegarek kupić ale nie mogę bez niego bo ma bardzo nietypową urodę(no wielki jest po prostu) i nic bez mierzenia nie da się kupić. Nawet zegarka, wszystko na miarę :/

Do góry