reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Beczy w trawie baraneczek
nawołując w niebogłosy
Życzę zdrowia i radości
Wam z okazji Wielkiej Nocy
I dyngusa mokrutkiego
By Wam szczęście dopisało
By rodzinne były święta
By wam nic nie brakowało.

mary co u Cię ? :* jak zdrowko? pogoda typowo swiateczna nie ma co :) dziekuje za zyczenia i wzajemnie!!

Blonka - dziekuje, ze pytasz! U mnie OK. :-) Wrocilam do pracy i teraz na nic nie mam czasu, a na BB jestem od swieta... :oo: No, ale takie uroki robienia kariery! :-) A praca jest super, wiec nie mam na co narzekac! Do tego rob prawko, bo jednak bede uzalezniona od posiadania samochodu ze wzgledu na dojazdy do pracy, wiec juz w ogole czasu ze swieczka szukac... Ale wlatuje jak tylko mam czas. A Wy jak sie macie?

cześć babeczki:))

Mery :))) Sol:)))
jak miło widzieć "starą " ekipę ;)
uściski dla Was:*

Błonka
jak tam??kilosy lecą w dół??
ja tu nadal &&& trzymam ;)

Koralik,Kwiatek
pozdro :)

ja byłam od soboty do wczoraj u rodzinki na Pomorzu ..rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.

wiecie co ?? mam trochę słonka---> podzielę się :-D

mama ja przez swieta sobie odpuscilam troszkę, tzn czarny chleb byl i makaronu nie tknelam.. no ale salatki z majonezem i babka wielkanocna byla wiec :p na wage nie wchodzę :p wejde za tydzien :p
pozatym troche stracilam motywacje... a bardziej humor na wszelkie wyzwania, moi rodzice sie rozchodzą... mysle ze dobrze... dawno juz tak powinno byc.. mama powinna dawno podjac ta decyzje.. dobrze ze sie odwazyla w koncu.. ale i tak mi jakos zle ;/ jutro wymieniamy zamki w drzwiach... ojciec sie zdziwi, bedzie awantura, ale musi byc dzielna i sie nie dac bo ten zwiazek ja niszczy calkowicie... i ja tez sie caly czas denerwuje.

Dzien doberek po swietach:)))

I jak tam laseczki???? objedzone??
Zajączek był???

U mnie spoko,gdyby nie to,ze auto mis ie popsuło w niedziele..jak bylismy na sniadaniu u mamy..to juz nie odjechalismy swoim,,padl kaput..tak nagle...masakra...

Ale tak to swieta spoko luz....

mamita u mnie tez sloneczko sie pojawiło...ale wiosny brak...wczoraj sypała snieg...:baffled:

Błonka u mnie tez narazie przestoj z dieta,,booo hmm tyle jedzonka pysznego i weź tu nie zjedz nic...heee

reklama
Błoneczko
przykro mi ,że takie nerwy czekają i Twoją mamę ..i Ciebie ..
&&& za nowe życie u mamy .
Ty znasz najlepiej sytuacje w domu wiec wspieraj mamę --> na pewno tego potrzebuje.

Koralikowa
i u mnie i na Pomorzu też sypało.
dzis nie pada ,słonko raz po raz sie pokarze i wsio.
współczuję wydatku z naprawą auta;/

Zjola
jak u mamy? myslami z Tobą.

Kawiatek
rodzinka kaskę oddała??

ja dziś dzieci mam w domu bo ferie..jutro już do szkoły a ja do pracy.

Do góry