reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
Beczy w trawie baraneczek
nawołując w niebogłosy
Życzę zdrowia i radości
Wam z okazji Wielkiej Nocy
I dyngusa mokrutkiego
By Wam szczęście dopisało
By rodzinne były święta
By wam nic nie brakowało.
nawołując w niebogłosy
Życzę zdrowia i radości
Wam z okazji Wielkiej Nocy
I dyngusa mokrutkiego
By Wam szczęście dopisało
By rodzinne były święta
By wam nic nie brakowało.
kwiatuszekq20
juz czuje sie lepiej odpoczywamy bylismy poswiecic jedzonko teraz se odpoczne
ZwariowanaSol
Wesołych Świąt
Zdrowia, szczęścia i pomyślności
Zdrowia, szczęścia i pomyślności
mary-beth
mary co u Cię ? :* jak zdrowko? pogoda typowo swiateczna nie ma co dziekuje za zyczenia i wzajemnie!!
Blonka - dziekuje, ze pytasz! U mnie OK. :-) Wrocilam do pracy i teraz na nic nie mam czasu, a na BB jestem od swieta... No, ale takie uroki robienia kariery! :-) A praca jest super, wiec nie mam na co narzekac! Do tego rob prawko, bo jednak bede uzalezniona od posiadania samochodu ze wzgledu na dojazdy do pracy, wiec juz w ogole czasu ze swieczka szukac... Ale wlatuje jak tylko mam czas. A Wy jak sie macie?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć babeczki)
Mery )) Sol))
jak miło widzieć "starą " ekipę
uściski dla Was:*
Błonka
jak tam??kilosy lecą w dół??
ja tu nadal &&& trzymam
Koralik,Kwiatek
pozdro
ja byłam od soboty do wczoraj u rodzinki na Pomorzu ..rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.
wiecie co ?? mam trochę słonka---> podzielę się
Mery )) Sol))
jak miło widzieć "starą " ekipę
uściski dla Was:*
Błonka
jak tam??kilosy lecą w dół??
ja tu nadal &&& trzymam
Koralik,Kwiatek
pozdro
ja byłam od soboty do wczoraj u rodzinki na Pomorzu ..rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.
wiecie co ?? mam trochę słonka---> podzielę się
mama ja przez swieta sobie odpuscilam troszkę, tzn czarny chleb byl i makaronu nie tknelam.. no ale salatki z majonezem i babka wielkanocna byla wiec na wage nie wchodzę wejde za tydzien
pozatym troche stracilam motywacje... a bardziej humor na wszelkie wyzwania, moi rodzice sie rozchodzą... mysle ze dobrze... dawno juz tak powinno byc.. mama powinna dawno podjac ta decyzje.. dobrze ze sie odwazyla w koncu.. ale i tak mi jakos zle ;/ jutro wymieniamy zamki w drzwiach... ojciec sie zdziwi, bedzie awantura, ale musi byc dzielna i sie nie dac bo ten zwiazek ja niszczy calkowicie... i ja tez sie caly czas denerwuje.
pozatym troche stracilam motywacje... a bardziej humor na wszelkie wyzwania, moi rodzice sie rozchodzą... mysle ze dobrze... dawno juz tak powinno byc.. mama powinna dawno podjac ta decyzje.. dobrze ze sie odwazyla w koncu.. ale i tak mi jakos zle ;/ jutro wymieniamy zamki w drzwiach... ojciec sie zdziwi, bedzie awantura, ale musi byc dzielna i sie nie dac bo ten zwiazek ja niszczy calkowicie... i ja tez sie caly czas denerwuje.
Koralikowa
Dzien doberek po swietach))
I jak tam laseczki???? objedzone??
Zajączek był???
U mnie spoko,gdyby nie to,ze auto mis ie popsuło w niedziele..jak bylismy na sniadaniu u mamy..to juz nie odjechalismy swoim,,padl kaput..tak nagle...masakra...
Ale tak to swieta spoko luz....
mamita u mnie tez sloneczko sie pojawiło...ale wiosny brak...wczoraj sypała snieg...
Błonka u mnie tez narazie przestoj z dieta,,booo hmm tyle jedzonka pysznego i weź tu nie zjedz nic...heee
I jak tam laseczki???? objedzone??
Zajączek był???
U mnie spoko,gdyby nie to,ze auto mis ie popsuło w niedziele..jak bylismy na sniadaniu u mamy..to juz nie odjechalismy swoim,,padl kaput..tak nagle...masakra...
Ale tak to swieta spoko luz....
mamita u mnie tez sloneczko sie pojawiło...ale wiosny brak...wczoraj sypała snieg...
Błonka u mnie tez narazie przestoj z dieta,,booo hmm tyle jedzonka pysznego i weź tu nie zjedz nic...heee
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Błoneczko
przykro mi ,że takie nerwy czekają i Twoją mamę ..i Ciebie ..
&&& za nowe życie u mamy .
Ty znasz najlepiej sytuacje w domu wiec wspieraj mamę --> na pewno tego potrzebuje.
Koralikowa
i u mnie i na Pomorzu też sypało.
dzis nie pada ,słonko raz po raz sie pokarze i wsio.
współczuję wydatku z naprawą auta;/
Zjola
jak u mamy? myslami z Tobą.
Kawiatek
rodzinka kaskę oddała??
ja dziś dzieci mam w domu bo ferie..jutro już do szkoły a ja do pracy.
przykro mi ,że takie nerwy czekają i Twoją mamę ..i Ciebie ..
&&& za nowe życie u mamy .
Ty znasz najlepiej sytuacje w domu wiec wspieraj mamę --> na pewno tego potrzebuje.
Koralikowa
i u mnie i na Pomorzu też sypało.
dzis nie pada ,słonko raz po raz sie pokarze i wsio.
współczuję wydatku z naprawą auta;/
Zjola
jak u mamy? myslami z Tobą.
Kawiatek
rodzinka kaskę oddała??
ja dziś dzieci mam w domu bo ferie..jutro już do szkoły a ja do pracy.
Podziel się: