Błonko a Ty brałas CLO non stop przez 10 mies czy z przerwami? no własnie lekarz mówił ze sa male szanse zeby pecherzyk peknął po luteinie ale jakims cudem na usg stwierdził ze jednak pęknął...sugerowałam mu wtedy zastrzyk z pregnylu ale sie nie zgodził
reklama
pod rząd, potem brałam puregon, ale mimo ze kupe kasy wydalismy, pecherzyki niby lepsze po nim, ale i tak się nie udało nawet po inseminacji... wiec wrocilam znow na clo i na clo sie udalo.Błonko a Ty brałas CLO non stop przez 10 mies czy z przerwami? no własnie lekarz mówił ze sa male szanse zeby pecherzyk peknął po luteinie ale jakims cudem na usg stwierdził ze jednak pęknął...sugerowałam mu wtedy zastrzyk z pregnylu ale sie nie zgodził
a miałas po tak długim braniu clo jakieś skutki uboczne?
nie wszystko było ok
ale cały czas byłam pod okiem ginekologa i miałam monitoringi kilka razy w miesiacu, na poczatku cyklu tez, by zobaczyc czy sa pozostalosci po poprzednim cyklu (około 2 dc miałam usg)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
anuszka i wazne zeby nie bral goracych kapieli i obcislej bielizny
blonka milo ze pytasz u nas po staremu wszystko
blonka milo ze pytasz u nas po staremu wszystko
Koralikowa
heja
ja na L-4....
i piore,ogarniam itp...
ja na L-4....
i piore,ogarniam itp...
anuszka
stara-czka
dziękuję dziewczynki za porady
chłone tą wiedze ...
poprosze o jeszcze
nasze postaniowienia tu https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/meski-problem-3355/index32.html#post9667307
chłone tą wiedze ...
poprosze o jeszcze
nasze postaniowienia tu https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/meski-problem-3355/index32.html#post9667307
kwiatuszekq20
Laski tak ogolnie gdybym czasem nie zagladała to Smacznego Jajeczka i świąt mile spedzonych w gronie najbliższych no i spełnienia marzeń tego najważniejszego szczegółnie a dla mamusiek duzo sił i pociechy z maluszków
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam ..pozdrawiam i ściskam
zostawiam termos z kawą -->proszę się częstować
ja w pracy ,ale uzależnienie daje znać więc wlatuję .
Koralikowa
a czemuż Ty na L4?
zostawiam termos z kawą -->proszę się częstować
ja w pracy ,ale uzależnienie daje znać więc wlatuję .
Koralikowa
a czemuż Ty na L4?
Podziel się: