reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop- dzięki ;)
no to masz "zadanie" na styczeń.

a życzenie na nowy rok...frank po 2 zł albo mniej ;)))))))
my zaraz sie zbieramy,ale co jakis czas wlatuję na bb :)

pisałam do Caroliii-czuje sie troche lepiej ,ale gorączka nie odpuszcza;/

reklama
Jest tu ktoś?????

Kobietki,przepraszam,że w takim dniu ale mam problem...otóż dostałam tabletki dopochwowe 2x dziennie...ale pochwa mi tak spuchła,że nie mogę włożyć tabletki,nie wiem co jest...czy to przez zapalenie przydatków???Czy któraś z Was tak miała??

Carolaaa ja tak miałam jak byłam w ciąży w listopadzie-rok temu...
nigdy więcej tak nie miałam -jak we wcześniejszych ciążach to nie wiem -nie pamiętam..

własnie wróciliśmy od znajomych-było zaj....iście :))))
ale dzieci już śpiące i do tego Bono więc wróciliśmy ,żeby się psiak nie bał.

Hejka babki!

Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!! Ja po domowej imprezce :) Wrócilismy o 4-tej ale ja nie umiem rano spac :( Pewnie padnę po poludniu :tak:
Cześć Mama :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)))
Czuję się o wiele lepiej,mam nadzieję,że tak już zostanie i że ból w końcu minie.
Dziękuję kobietki za odpowiedź,niestety u mnie ciąża raczej niemozliwa...mimo,że owu była z lewego jajnika to ginek by zobaczył na usg jakby coś było...bo wychodzi na to,że owu była w 11/12dc.No ale skoro nie widać nic to nie ma:(

reklama
Hej girls.
Szczęśliwego Nowego ROKU! :))

My wróciliśmy dziś o 4 nad ranem. Sylwester udany. Trochę jestem dziś chora i odpoczywam. Jeszcze mnie brzuch boli bo jestem tuż przed @ :/ no ale cóż... niech mnie zaleje! chce już zacząć boboseksy:-p
A puki co to mykam do wyrka poleżeć. Jutro pn i do pracy... nie chce mi się. bu.

Pozdrawiam was!

Do góry