reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

oj lopop ,żebyś wiedziała,że ten rok jakoś Nas tutaj nie rozpieszcza ale wierzę mocno,że się uda w przyszłym i będzie dużo ,duuużo lepszy:-)
a tymczasem uciekam do mojego M ....poprzytulać się jeszcze w starym roku ....
jutro wpadnę do Was kochane jeszcze pstryknąć kilka słów w starym roku ....więc miłej nocki

pa,pa

reklama
oj lopop ,żebyś wiedziała,że ten rok jakoś Nas tutaj nie rozpieszcza ale wierzę mocno,że się uda w przyszłym i będzie dużo ,duuużo lepszy:-)
a tymczasem uciekam do mojego M ....poprzytulać się jeszcze w starym roku ....
jutro wpadnę do Was kochane jeszcze pstryknąć kilka słów w starym roku ....więc miłej nocki

pa,pa

pa ja siedzę i czytam o tarczycy

Witajcie kobietki, ja trochę zalatana.. Mam już internet tylko w telefonie, przynajmniej jak narazie. I też ciężko dość się korzysta. Czytałam tu kilka ostatnich Waszych postów, m.in te o Karolinie, współczuję jej i jednocześnie martwię się też o siebie bo miałam taką samą kurację jak Ona..
Ahh życzę prędkiego powrotu do zdrowia!! Staramy skię jak możemy i jeszcze niszczy to nazze organizmy. Tyle trzeba wycierpieć. Ach ta niedoskonalła natura . Dobra już nie biadole..
Kobietki aby ten nadchodzący Nowy Rok był radosny dla tych z Was które oczekiwać będą rozwiązania, by Wasze dzieciątka urodziły się śliczne i zdrowe. Jak najwięcej pociechy z maleństw. I wszystkiego najlepszego dla tych z Was, które oczekują dwóch kreseczek na teście, aby w końcu spełniły się Wasze (nasze) marzenia. Pozdrawiam ciepło i życzę Wam samych powodzeń w tym Nowym 2012 roku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie kochane ;)

Bree- to git ,że się dobrze czujesz;)) a suwaczek piekności ;))
no i ciekawe Kto tam u Ciebie rośnie ??
a075.gif

czy
c045.gif
:)))

Lopop co tam wyczytałas o tej tarczycy??

Zjolaaaaaaaaaaaa????????????????????????????

Kahaka??????????????????????????????

Wikula??????????????????????????

Palemka????????????????????????????

dałybyście znać kobietki..........

Błonka napisz do Suzi ,że jesteśmy z Nią i mamy nadzieję ,że niedługo wyjdzie ze szpitala..

Esmeralda witaj i powodzenia w działaniach-niech sie w końcu uda!!

Amalfi-babko zdolna-wleć
d050.gif

na chwilę chociaż

ja lecę do pracy-co prawda tylko na 3 h ,ale jednak trza się ruszyć;/

pozdrawiam i życzę smacznej kawki:)

a ja się rozchorowałam, tzn. dzsiaj już lepiej bo tylko mnie gardlo nieziemsko boli, bo wczoraj to jeszcze gorączkę miałam...
muszę się zaraz zabrać do przygotować, bo imprezkę sylwestrową robimy u nas w domu:))

cześć dziewczyny

WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE KOCHANE WYMARZYCIE NA NOWY ROK
:-D

wikula to zdrówka ,ja też zakatarzona z bólem gardła ale mam nadzieję ,że przejdzie do pon bo we wtorek do pracy już ,ściskam wszystkie Was mocno

buziaki i do usłyszenia w NOWYM ROKU 2012:-):-)

reklama
chorutkim życzę zdrowia:)
mama muszę jeszcze raz się przebadać:baffled: masz ci zonk zadanie piorytetowe na miesiąc styczeń

Bree dziękuję cudowny:-D:-D:-D:-D
KOCHANE ŻYCZĘ SPEŁNIENIA MARZEŃ I ŻEBY TEN ROK BYŁ DLA NAS LEPSZY NIŻ MIJAJĄCY:)
udanej imprezki życzę Wam i sobie

Do góry