reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola witaj-koope lat Cię nie było:))

Carolaaa-&&& za dobre samopoczucie ..no i nie przekreślaj jeszcze cyklu..

Kahaka co u Ciebie????????

ja po obiedzie zrobiłam deser..
obrałam ananasa-pokroiłam
z puszki wyjęłam brzoskwinie -pokroiłam..

w rondelku rozpuściłam 2 czekolady-postawiłam nad małymi świeczkami żeby była ciepła i maczaliśmy owoce w ciepłej czekoladzie-ot taka sobie rozpusta :):):)

teraz zalegliśmy na kanapie-taka leniwa niedziela..jak pewnie u każdej:)

a jutro miły dzień ;))))poniedziałek:)))
dzieci do szkoły i przedszkola
mąż do pracy
a ja mam wolne i pobędę sobie sama w domostwie,posprzątam..odpocznę..ponudzę się ;))
szefowa zrobiła poniedziałek wolny:):):) dobra szefowa
c008.gif
c008.gif

reklama
Błonka mam nadzieję że jeden złapałam fluidek:)
Carola powaliłaś mnie tą apteką że nie ma testów

zjola helow:)
ja też sie witam wybawionka już się nawet oczka zamykają trzeba iść już spać:-p

Poważnie jaja...i to dobra,duża apteka...Po prostu śmiech na sali.
Mąż pojedzie o 8 do apteki przy domu.
Sama nie wiem co myśleć.
Piersi strasznie mnie bolą,są ciężkie a otoczki sutkowe mam lekko napuchnięte i jakby zdrętwiałe...a całe piersi bolą niemiłosiernie po zewnętrznej stronie...ale to może być od leków.
Mój ginek ma taki sprzęt do usg,że chyba by zobaczył gdyby było co zobaczyć...

Ruszyłam się na chwilę z łóżka i jajniki znowu bolą:(

Poważnie jaja...i to dobra,duża apteka...Po prostu śmiech na sali.
Mąż pojedzie o 8 do apteki przy domu.
Sama nie wiem co myśleć.
Piersi strasznie mnie bolą,są ciężkie a otoczki sutkowe mam lekko napuchnięte i jakby zdrętwiałe...a całe piersi bolą niemiłosiernie po zewnętrznej stronie...ale to może być od leków.
Mój ginek ma taki sprzęt do usg,że chyba by zobaczył gdyby było co zobaczyć...

Ruszyłam się na chwilę z łóżka i jajniki znowu bolą:(

wiesz u mnie ostatnio w ciązy też byłam bardzo rozpulchniona teraz mi się przypomniało a piersi zaognione i nabrzmiałe
&&&& za teścik

reklama
tak, ja po skonczonym 5 tygodniu wg terminu miesiaczki dopiero zobaczylam ta kropunie.... a za tydzien moj dzidzius mial 2 i pol mm a pecherzyk byl duzy i wyliczyli ciaze na 5 tydzien i 2 dni bo niby bylo opoznienie ale ja sadze ze dziecko bylo pod katem bo teraz nadgania... wiec powiedzmy juz w 6 tyg i 4 dniu byl wlasnie taki dzidzius

Do góry