reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mój ginek ma cały nowy sprzęt,jeden z najlepszych,ma ekstra powiększanie obrazu na żywo itd...no ale ok,rano siknę,jutro test powinien dać 100% odpowiedź.
Ja generalnie wątpię ale te cycki nie dają mi spokoju i spuchnięta pochwa,chyba,że to przez leki?
Rano dam znać.

reklama
Carola - bardzo to zastanawiające, trzymam &&&& za teścik!!

lopop - witaj:)))

Mam ochotę na coś słodkiego, musze zaraz coś sobie wyszukać...

Carola przykro mi...
d015.gif
...

Caro przykro mi...

A u mnie fałszywy alarm!!!! :// myślałam że mi się okres rozkręci a to tylko brzudzenia miałam i do teraz narazie nic sie nie rozkręca :-( a sie cieszyłam że zaczynamy nowy cykl. Narazie musze czekać...
w oczekiwaniu na @ !!! dziwnie brzmi ale tak jest:sorry: narazie 30d.c.

Carola - o przykro mi...nie załamuj się...

Kinguś - ta @ nigdy nas nie słucha, jak jej nie chcemy to przychodzi i na odwrót...

a ja mam kolejny cykl na antybiotyku...już mi się powoli to nudzi...

reklama
hej dziewczyny
carolineee tulę mocno ,kurka zawsze coś nie tak .....ale zobaczysz wyzdrowiejesz i będzie nowy cykl i uda się ....
Kinga85 ja też tak miałam ostatnio ,że wyczekiwałam @ jak zbawienia :laugh2: więc czekaj cierpliwie myślę ,że to początki @ ja przynajmniej tak mam ,że najpierw 2 dni takiego plamienia a później zmiłuj się nie można nadążyć za nią ,ale mam krótko więc spoko .....
wikulaa ja znam dziewczyny co po kuracji antybiotykowej pozachodziły w ciążę nie wiem jaki to miało wpływ ale chyba ze 3 znajome tak zaszły :-)

a ja chora ...za 4 dni @ akurat na długi weekend kiedy wyjeżdżam a jadę na dolny śląsk :-D:-):rofl2:

Do góry