reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop- dzięki ;)
no to masz "zadanie" na styczeń.

a życzenie na nowy rok...frank po 2 zł albo mniej ;)))))))
my zaraz sie zbieramy,ale co jakis czas wlatuję na bb :)

pisałam do Caroliii-czuje sie troche lepiej ,ale gorączka nie odpuszcza;/

reklama
Jest tu ktoś?????

Kobietki,przepraszam,że w takim dniu ale mam problem...otóż dostałam tabletki dopochwowe 2x dziennie...ale pochwa mi tak spuchła,że nie mogę włożyć tabletki,nie wiem co jest...czy to przez zapalenie przydatków???Czy któraś z Was tak miała??

Carolaaa ja tak miałam jak byłam w ciąży w listopadzie-rok temu...
nigdy więcej tak nie miałam -jak we wcześniejszych ciążach to nie wiem -nie pamiętam..

własnie wróciliśmy od znajomych-było zaj....iście :))))
ale dzieci już śpiące i do tego Bono więc wróciliśmy ,żeby się psiak nie bał.

Hejka babki!

Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!! Ja po domowej imprezce :) Wrócilismy o 4-tej ale ja nie umiem rano spac :( Pewnie padnę po poludniu :tak:
Cześć Mama :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)))
Czuję się o wiele lepiej,mam nadzieję,że tak już zostanie i że ból w końcu minie.
Dziękuję kobietki za odpowiedź,niestety u mnie ciąża raczej niemozliwa...mimo,że owu była z lewego jajnika to ginek by zobaczył na usg jakby coś było...bo wychodzi na to,że owu była w 11/12dc.No ale skoro nie widać nic to nie ma:(

reklama
Hej girls.
Szczęśliwego Nowego ROKU! :))

My wróciliśmy dziś o 4 nad ranem. Sylwester udany. Trochę jestem dziś chora i odpoczywam. Jeszcze mnie brzuch boli bo jestem tuż przed @ :/ no ale cóż... niech mnie zaleje! chce już zacząć boboseksy:-p
A puki co to mykam do wyrka poleżeć. Jutro pn i do pracy... nie chce mi się. bu.

Pozdrawiam was!

Do góry