reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop ja nie twierdzę,że na 100% nie,może za rok,dwa czy pięć mi się odwidzi.
A największą nadzieję mam na bobasa teraz i że mi się zachce następnego po 30:):-D:-):tak:

reklama
Lopop ja nie twierdzę,że na 100% nie,może za rok,dwa czy pięć mi się odwidzi.
A największą nadzieję mam na bobasa teraz i że mi się zachce następnego po 30:):-D:-):tak:

nie zrozumiałyśmy się ja mam teraz 30ści lat i bardzo cię rozumiem z tym żeby się udało teraz właśnie
właściwie nie wiem jak ci to napisać ... ale właściwie chyba mnie rozumiesz:eek:

caro na ja ci nie mowie ze to bole na ciaze bo ja mialam takie na @ i na ciaze, wsio tak samo bylo tylko mialam zatwardzenie wlasnie. z reszta sama wiesz jak ja sie bronilam od testowanka :p nie nie ja nie jestem w ciazy :p spoznia mi sie okres ino :p po terminie dawno a ja nie testuje ;p dopiero po tych mocnych skurczach zatestowalam

ja wróciłam z zakupów oho ale kupiłam sobie wdzianko na seksik z mężem :-D fajne takie nawet pod marynarkę na wyjście dobre włożyć :-):-):-) ale się chłopaczyna ucieszy dzisiaj :happy2::-D

Carola kochana zobaczysz ,że będziesz się cieszyć ciążą ....ja 29 maja skończyłam 30 lat też miałam przed urodzić a tu du..lipa ,ale nie poddaje się pomimo moich nie udanych podejściach i ciążach nie udanych .........
wiem,że każda z nas będzie miała duuuży brzunio a w nim różową fasolinkę

Śluzu nie mam żadnego,nawet w owu nie miałam,tak jakoś chyba od CLO mam...bo wcześnie był normalnie.
Plecy,w dole co jakis czas pobolewa mnie,jakby skurcze...ale to na @ równie dobrze może być.

to identycznie jak u mnie boli tepo lekko a biegunke mam zawsze przed 2 bo skurcze macicy to powoduja ale u mnie dzis 21dc i brudna lekka kropeczka jakas wiec cykl spisalam na straty tylko zeby mnie nie zalalo w sylwka bo sie zalamie jak ma przyjsc to tylko po sylwestrze niech sie zlituje nademna chociaz
ale lutki jeszcze 4dni

na zagniezdzenie tez czasem jest plamienie...
zuza poka poka :D chce nacieszyc oko :p u mnie z seksikiem ciezko :( zakaz do odwolania :( a teraz w ciazy wlasnie mam ochote... juz bez przymusu po prostu od tak mam ochote a tu du ...

reklama
wiem kochana wiem ale u mnie te plamienia pojawiaja sie czesto prawie przy kazdym cyklu mimo brania luteiny oststnia miesiaczke dostalam w 23dc a plamiłam juz w 19 nie wiem dlaczego tak moze troche dlatego ze wysilek mialam ale chcialabym zeby to było to:)

Do góry