reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie wieczorkiem.
Aleście się rozpisały...

carola no wlasnie a czemu to ostatni Twoj cykl??
blonka skonczylam pande zabieram sie za Twojego misia, bo kupilam dzis wypelnienie do zabawek
bree tak wyglada panda w całosci, zrob bo łatwo sie to robi:
Zobacz załącznik 420252

Amalfi Śliczna. Chciałabym się zabrać za szydełkowanie ale czasu nie mam. Większość popołudnia przesypiam. Dziś znów 2,5 h. Masakra jakaś już nie panuję nad tym. Wczoraj machnęłam czapeczkę tylko dla mojej koleżanki córci, dziś jeszcze kwiatka dorobię i będzie gotowa. Amalfi a jaki to ścieg?

Carola- nie ma co wyznaczać sobie takiej granicznej lini co do starań, jak ma się udać to i tak się uda!!!

Zadzwoniłam do ginki, i znam wyniki posiewu...niestety nadal mam bakterię... jutro jadę po receptę i od razu dowiem się jak tam cytologia...załamka...

Wika, cholera by wzięła tą bakterię. Najgorsze że teraz musisz uważać żeby eMka nie zarazić skoro on już zdrowy i zaś gumki tylko???
A moze zły antybiotyk Ci dała i nie działa na tą cholerę? Pogadaj jutro. może Ci zmieni.

na zagniezdzenie tez czasem jest plamienie...
zuza poka poka :D chce nacieszyc oko :p u mnie z seksikiem ciezko :( zakaz do odwolania :( a teraz w ciazy wlasnie mam ochote... juz bez przymusu po prostu od tak mam ochote a tu du ...

Mam to samo... Ale za to mam sny erotyczne :-) Faaajne :-) W ogóle to lipa z tym zakazem. Ja tam się dobrze czuje, tylko ginka wyczaiła jakiś stan zapalny bezobjawowy. Z drugiej strony jakby się miało coś stać to wolę nie ryzykować. Póki co schładzamy emocje w sypialni :-(

reklama
bree ja tez mam takie sny oh :) takie ze łoo musze zaczac testowac w supialni wysnione chwile ;p jak juz bedzie mozna...ja nznow mam zakaz przez nadzerke powiekszajaca sie i przez jakies inne zmiany co mialam wczesniej, krwawilam z tego ostatnio po badaniu i dlatego zakaz by nie stresowac sie krwia po stosunku.. no coz jak mus to mus.

ja nie twierdzę,że na 100% nie,może za rok,dwa czy pięć mi się odwidzi.
A największą nadzieję mam na bobasa teraz i że mi się zachce następnego po 30:):-D:-):tak:

dlatego nie marudź i nie pisz nam tu tak bo i tak bedziesz się starać i tak! :tak: co ma być to bedzie i nie myśl negatywnie.
bo to nie pomaga.
i starać się!! bez żadnego nie bo nie hehehe

Miłego wieczorku dziewczynki życzę

ja teraz odpoczywam od netu.
idę do męża na film:)

hej :)
jestem tutejsza forumowiczka. aktualnie koncze psychologie o specjalnosci seksuologia. pisze prace mgr na temat wplywu nieplodnosci na jakosc zycia seksualnego. Mialabym prosbe o wypelnienie mi kilku testow na ten temat. niestety jedyna mozliwoscia wyslania testow jest mail, dlatego w miare checi prosze o przeslanie mi PW z mailem i oczywiscie o pomoc w podjeciu takiego tematu, bo bez WAS nie jestem w stanie nic zrobic:)
z gory dziekuje i pozdrawiam,
miliaa

Hej:)
@ się zbliża wielkimi krkami:((
Brzuch boli coraz bardziej,w nocy mnie aż ból obudził i spać nie mogłam.Piersi jeszcze bardziej bolą,zwłaszcza po zewnętrznej stronie...dawno mnie tak nie bolały:(

caro przełoze przez kolanko to zobaczysz gwiazdki :) nie bede ci juz nic mowic bo widze ze jestes w szoku i nic nie dociera, ale co ma byc to bedzie i tego juz nie zmienisz bo jestes po owu ale objawy na @ i na ciaze sa takie same wiec nie zgaduj tylko czekaj cierpliwie :) wszystkie tu trzymamy kciuki :) wierze ze to jednak fasolka, wiara czyni cuda :) daj na luz, niech to bedzie niespodzianka

ej zmienilam imie dla dziewczynki :p nie bedzie emilki tylko julka :)

reklama
hej dziewczyny ,
mmm....witaj :-)
wczoraj się rozpisałyście a mnie mąż porwał jak mu tylko pokazałam wdzianko :-)
Błonka ,amalfi ,Carola nie pokaże bo się wstydzę :oo::-p:confused::-p
Błonka moja córeczka będzie miała na imię Julianna a synek Julian do nazwiska nam pasuje :-D i zawsze nam sie takie imiona podobały ,mam siostrę Juliannę i ona jest tak kochana ,tak fajna ,wdzięczna i szalona,że mój M powiedział ,że taką córę by chciał :-):-):-D
Carolineee tobie się należy tak jak Błonka napisała lanie na kolanie DZIEWCZYNO kochana nie denerwuj się nie potrzebnie bo to też nie dobrze wpływa na Twój organizm ,kochana DAMY RADĘ TUTAJ WSZYSTKIE STARAJĄCE SIĘ NIE JESTEŚ SAMA !!!!!!!!

Do góry