reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Caroline ja to cię pamietam... już ile ty przeszłaś w tych swoich cyklach... oby tym razem się wam udało. w końcu musi. czasami warto odpuścić.. kochać się z czystej przyjemności i mieć tą świadomość wiadomo.. ale nie działać chemicznie bo to stracone cykle.
3mam kciuki&&&

reklama
Witaicie.
Karola &&&&
Mmm nareszcie jesteś. Strasznie skomplikowane to twoje tiramizu. Znam dużo prostszy przepis. Podesle ci do wypróbowania jak chcesz.
Wikula jak wyniki, dzwonilas?

Mmm witaj:)))
Zobaczymy czy się uda:)

Błonka,to kreska ciążowa,ja takiej nie miałam ale dużo kobitek miewa,znika po ciąży,nawet ta najciemniejsza:)

Kinga,witaj spowrotem,dzięki za dobre myśli:)))))
Oby nam wszystkim się udało...uda na pewno ale żeby w miarę szybko:) &&&&

Zobaczę czy zrobię,średnio chcę iść bo mi żyły pękają i każde pobranie to ręka sina...
Zobaczymy...normalne,że się nakręcam bo to mój ostatni cykl.

ja jak robiłam bete ostatnio to z palca mi brała bo też nie mam żył...słabo u mnie z pobraniem krwi jest.
A czemu ostatni cykl???? ja nie wiem....

Bo po pierwsze chwilowy brak kasy a po drugie i tak miałam walczyc tylko do przełomu marzec/kwiecień...potem nie chcę rodzić bo dziecko przyszłoby na świat po 30-tce...
Kiedyś jak nas będzie stać to pomyślę o adopcji.

reklama
carola no wlasnie a czemu to ostatni Twoj cykl?? blonka skonczylam pande zabieram sie za Twojego misia, bo kupilam dzis wypelnienie do zabawek bree zrob bo łatwo sie to robi:

Ostatnia edycja:
Do góry