reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

carola a to źle że dziecko przyszłoby na świat gdy skończysz 30??? :confused: kiedyś też chyba miałaaś zrezygnować ale staraliście się jednak dalej pamietasz? wróciłaś na bb. wiec ja myslę że beda u was staranka nadal :tak: i głowa do góry! uda sie uda!!! w nowym roku jest też szansa ;-)

reklama
Carola- nie ma co wyznaczać sobie takiej granicznej lini co do starań, jak ma się udać to i tak się uda!!!

Zadzwoniłam do ginki, i znam wyniki posiewu...niestety nadal mam bakterię... jutro jadę po receptę i od razu dowiem się jak tam cytologia...załamka...

Nie mówię,że złym ale taką decyzję podjęłam już kilka lat temu i trzymam się tego...skoro się nie udaje to trudno,coś w tym musi być.Wolę odpuścić niż się wkurzać...no tak jak ustaliłam,urodzić do 30-stki.To moja indywidualna sprawa,po prostu nie chcę...jak niektóre kobietki nie chcą dzieci przed 30-stką tak ja nie chcę po.

caro ja ci powiem tak, mnie bolal brzuch jak na @ tak tepo wlasnie, plecy troche, zamiast biegunki mialam zatwardzenie, sluz mialam normalny wodnisty jak przed @ a po terminie zaczely sie poranne skurcze jak by @ nie mogla wyjsc... bol mam czasami nawet teraz ale krotko, zaraz przechodzi.

Śluzu nie mam żadnego,nawet w owu nie miałam,tak jakoś chyba od CLO mam...bo wcześnie był normalnie.
Plecy,w dole co jakis czas pobolewa mnie,jakby skurcze...ale to na @ równie dobrze może być.

reklama
Do góry