reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kwiatuszekQ20 hehe to tak jak ja ,jak nam kazali po usunięciu ciąży pozamacicznej kochać się w gumeczkach ( a zakupiliśmy chyba wszystkie rodzaje jakie były w aptece :-D)to jak tylko otworzył paczkę to mnie wysypało :szok:hehe nie dało się mimo wszelkich starań i chęci i było bez .......zresztą my od kiedy się znamy z M to nie używaliśmy gumek tylko liczyliśmy dni niepłodne a teraz liczymy na płodne :-D:-D
no i żeby Twój sen był proroczy dla Caroli&&&&&&&&&&&&&&&

zuzanko wow gorąco w sypialni pewnie było

skoro mówicie o snach erotycznych to u mnie parę cykli już tak mam że w 2 dc mam dziką ochotę na seks pomimo @ :baffled: dziwne to wszytsko a później w dni płodne powtórka :-D mam nadzieję tylko że to normalne ... albo 30stka najlepszy wiek dla kobiety właśnie się zaczyna:-p

carola ja tak miałam z synkiem wszystkie objawy na @ a tu ciąża życzę chłopczyka do pary:)&&&&

lopop to chyba ten wiek :-) bo ja też mam zawsze największą ochotę w czasie@ czasami się śmieję ,że jakby tak było codziennie to bym była chyba nimfomanką :-p:happy2::rofl::rolleyes: no i nie wiem czy by M wytrzymał hihihi

ale podobno tak kobiety mają w czasie @ ,że jest większa ochota :-D:-D

ok ,moje drogie ja uciekam po koleżankę więc już mnie nie będzie dzisiaj ....ale jutro wpadnę jak tylko znajdę chwilkę ....ściskam Was moje kochane miłego dnia i wieczoru ....:-)

witam się
dziś mnie mało z wami bo zabiegana byłam...
wieczorem zajrzę i coś wiecej może skrobnę:)

Caroline w dupe jak nic powinnaś dostać. Wyluzuj!:cool2: widzę po suwaczku że w tym samym czasie mniej wiecej czekamy JA NA @ TY na II ;-)

Wylądowałam u lekarza.Silny ból brzucha i krzyża,rozrywało mnie...już w nocy jak się obudziłam z bólem to wiedziałam,że coś nie tak jest:(Ok 17-stej myślałam,że rodzę...miałam skurcze w krzyżu jak porodowe,łzy mi z bólu leciały:(
Mam torbiel krwotoczną...miałam iść do szpitala ale wyżebrałam zastrzyki przeciwbólowe i puścili mnie do domu.
Leżę w łóżku,telepie mnie,jutro się odezwę...z cyklu nici:((((

reklama
Wylądowałam u lekarza.Silny ból brzucha i krzyża,rozrywało mnie...już w nocy jak się obudziłam z bólem to wiedziałam,że coś nie tak jest:(Ok 17-stej myślałam,że rodzę...miałam skurcze w krzyżu jak porodowe,łzy mi z bólu leciały:(
Mam torbiel krwotoczną...miałam iść do szpitala ale wyżebrałam zastrzyki przeciwbólowe i puścili mnie do domu.
Leżę w łóżku,telepie mnie,jutro się odezwę...z cyklu nici:((((

wyspij sie slonko jutro bedzie lepiej, odpoczywaj. buziaki

Do góry