reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ej pijemy szampana 1000 czna strona nam stuknęła nie zauważyłyście ?????????????????
tlo36vi.gif
tlo44oc.gif
k,NDQyNTY2MjIsODQ4OTEz,f,39258330_l.gif.gif
k,NDQyNTY2MjIsODQ4OTEz,f,lo.gif.gif

Załapałam się na imprezkę?:))) super!!!!

zjola - super wieśći:) Ja myślę, że u was ciąża to kwestia niedługiego czasu!!!

tymonka - ja czekam na ostanie wyniki badań (dzisiaj robial jeszcze raz hormonki oraz krzywą cukrową i insulinową), a potem jeżeli coś wyjdzie to leczenie, a jeżeli nie to pewnie stymulacja, ale być może czymś konkretniejszym niż clo... zobaczymy...

Ok,mam zrobione włosy,jutro się pokażę.
Byłam u ginka,nie ma dobrych wieści...w poniedziałek pęcherzyk miał 13mm do dzisiaj nie urósł.Nic a nic:(
Dostałam Luteinę od dzisiaj do 6-go,jak dostanę okres mam wziąć Clostilbegyt i przyjść w 10-11 dc.
Do tego mam niedoczynność tarczycy...wyniki poniżej normy.
Nie wesoło.​

Palma:-p:-p:-p I tak swoje wiem.
Kora, Kwiatuszek cześć.
Zjola noooo i bardzo pięknie, takie dobre wiadomości to ja lubię.

Amalfi ja też chcę już! a u ciebie co zdiagnozowano? Super że wyniki m dobre, żadko u kogo jest poprawa więc się ciesz kochana:-D

Tymonka Wlasnie wiem ze to cud, bo czytalam ze poprawic nasienie to czasem niewykonalne, ale my nic nie robilismy, bo postawili na nas krzyzyk, ze tylko IVF, a w klinice jak odebralam wyniki armii to w szoku bylam, i lekarz chcial nas leczyc, robic IUI itd probowac,a le jak mu powiedzialam ze mam jeden jajnik i ze nie mieszkam w Polsce, to zdecydowalismy wszyscy ze szybciej bedzie IVF, bo leczyc mnie na odleglosc bedzie trudno, a tej lekarce tutaj juz nie ufam, nie zna sie.

Kwiatek ja tez mam krotkie cykle 25 26 d, masakra jeden mialam 30 dni i bylam w szoku ze taki dlugi cykl mam. Zrobcie to nasienie i bedzie dobrze zobaczysz, w koncu musimy sie rozmnozyc, skoro Skrzyneckiej sie udalo wreszcie, to i nam sie uda;-). A dziewczyny z gossip to wiem ze maja dzieciaczki juz, bo na fb je mam i ogladam jak malenstwa rosna i zazdroszcze im,z e to wszystko juz za nimi i sie ciesza

Wita się palmeusz z kawiszonem :-)

caroline - no to nieciekawie, ale wszystko podleczysz ;)

mmmmm -
zapomniałam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wikula-
mam nadzieje, że wszystko wyjdzie dobrze ;)
Ludu termin @ na 7.11 akurat w dniu badań armi męża, jak ją dostanę ( a dostanę ) to się rozlecę , więc przygotujcie się na najgorsze. Nie ma bata cza bedzie isc na tą pier.... laparoskopię:(

Ostatnia edycja:
Hej,
ja z herbatką. Jakoś słabo spałam dziś.
Coś gardło mnie boli.
Carol, jeśli wyniki tarczycy poniżej normy to chyba nadczynność a nie niedoczynność?
palemko, cześć starucho :-) jak tam? Mieliście 10 rocznicę, my mamy 3.11
Ewcia, hej. Już wstawiłam
mmm, powodzenia!

Mój mąż o 6 pojechał na ryby. Mam nadzieję, że nic nie złowi :-p potem wybieramy się pooglądać wózki. A wczoraj zrobiłam zakupy na allegro za 340 zł! I to same pierdoły kupiłam, typu smoczki, butelki itp.

Ostatnia edycja:
reklama
kahaka zazdroszcze zakupkow dla bejbika, ale chcialabym byc na Twoim miejscu.

nagapalma a czemu laparo masz robic, po co?? Sorry jak pisalas ja nie doczytalam :sorry2:

DZiewuchy czesc!! Dzis snilo mi sie ze chlop robil mi pierwszy zastrzyk w brzuch :szok:

Do góry