reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Ewa,widzisz...cały czas leki dostaję i wciąż jest gorzej... :(

Kasia,a wiesz....specjalnie się w tym nie zgłębiałam...możliwe,że masz rację.
Właśnie sprawdziłam Tsh IIIgen jest w miarę wysokie ale w normie a FT4 jest poniżej,oznacza to niedoczynność.
Nawet objawy niedoczynności mam takie same a nie łączyłam ich z żadną chorobą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Carol ale ty to masz z tymi lekarzami! współczuję. ciągle na prochach...
Amalfi nom ja iui nikomu nie polecam, zwłaszcza że u ciebie zrobienie jej to byłby duuuży wydatek (z dojazdami, lekarzem tam itd.). Dobrze lekarz mówi że sensu nie ma. a zastanawiam się ty miałas sprawdzoną drożnosc? może ten jajowód masz niedrożny... Kurna ale to i tak wróżenie z fusów... ja mam dwa drożne i lipa dalej. Kiedy chcecie podejsc do ivf. My odłożylismy na przyszły rok, teraz jeszcze działamy sami wszelkimi naturalnymi sposobami. Kupiłam taki żel Kategorie > Wspomaganie Płodnego Śluzu > Żel Wspomagający Poczęcie Conceive Plus 75 ml - Sklep łykam też wiesiołka i chodzę na jogę coby się wyciszyć. Dzis chyba będzie owulacja.
Palma witam.... czy ja cos mówiłam???? proszę mi się tu pozytywnie nastawiać (do ewentualnej laparo też) robisz wszystko co możliwe żeby się udało a reszta jest od nas niezależna:) uda się zobaczysz!!!
Zjola działania zakończone? my w trakcie...
MMMmmm udanego wieczorku z m na Kazimierzu:)

Lecę na fitnes przy grabieniu lisci w ogrodzie hiiiiahiii

hej
skoro piszecie o swoich chorobach to mnie ostatnio boli wątroba już kawy nie piję jestem prawie na lekkiej diecie
czuję też nerkę lewą ( chyba nerka)
carola zastanawia mnie ta twoja tarczyca i nikt prędzej na to nie wpadł???
wikula a dlaczego próba cukrzycowa podejrzewają u ciebie cukrzycę????
mmm udanego wyjazdu:)

Kurde,miałam rok temu robione te badania,podobno noc nie wykazały....muszę je odszukać bo podejrzewam,że moja Pani doktor zbagatelizowała sprawę....

A lekarz już pół roku temu chciał je robić na co ja odparłam po co?Przecież miałam niedawno robione i lekarz rodzinny twierdzi,że jest ok.
A teraz się uparł i kazał zrobić.
Ok,czas na paskudną luteinę:( bleeee
Czy któraś z Was brała ten Clostilbegyt?Czy to jest to słynne CLO?

hej wam po przerwie, mam juz termin laparo na 8 stycznia i jakos mi lzej juz na duszy... dolek minął ale i tak kiepsko z nastrojem. Dostalam jeszcze clo na 2 cykle, ginka mowi ze a nóż sie uda i moze uciekne ze stolu operacyjnego... heh malo prawdopodobne...
duzo piszecie, moze ktos stresci co sie dzieje? :)

Kurde,miałam rok temu robione te badania,podobno noc nie wykazały....muszę je odszukać bo podejrzewam,że moja Pani doktor zbagatelizowała sprawę....

A lekarz już pół roku temu chciał je robić na co ja odparłam po co?Przecież miałam niedawno robione i lekarz rodzinny twierdzi,że jest ok.
A teraz się uparł i kazał zrobić.
Ok,czas na paskudną luteinę:( bleeee
Czy któraś z Was brała ten Clostilbegyt?Czy to jest to słynne CLO?

carola ja biore clo juz od 8 cykli chyba... tak to jest clostilbegyt. na owulacje

Mi lekarz powiedział,że nie wie czy na mnie CLO zadziała skoro leki stymulujące do IVF nie zadziałały prawidłowo a jak wiadomo są silniejsze...Ehhh,się okaże.

Błonka &&&&&&&& aby się udało przed styczniem...
My tu skrobiemy o chorobach,kulinariach itp...

Obiad ugotowany i zjedzony, teraz kawa i ciasi, a o 16 jadę do szkoly mam zajęcia do 20 :(
Ale potem idziemy ze znajomymi do kanjpki i mam zamiar się upić :)) jupiiii :-D

Kupiłam sobie wreszcie płyte Ewy Demarczyk - jest cudna, tylko cena mnie z nóg zwaliła 60 zł za płytę - masakra te ceny ..... no, ale .... lalalalla :-):-);-)

caro
- dobrze, że jest przyczyna, teraz trza to leczyć, może ostatnio własnie przez te tarczyce tak zle się czułaś ...

ewusia - ja pije , ja pije :)

lopop - do lekarza marsz !!! a na poczatek zrób sobie sama crp z krwi - ok 20 zł bo i tak Ci lekarz każe ;)

aha co mam kupic mojej 7 letniej chrzesnicy na urodziny ?????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry