reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carol ale ty to masz z tymi lekarzami! współczuję. ciągle na prochach...
Amalfi nom ja iui nikomu nie polecam, zwłaszcza że u ciebie zrobienie jej to byłby duuuży wydatek (z dojazdami, lekarzem tam itd.). Dobrze lekarz mówi że sensu nie ma. a zastanawiam się ty miałas sprawdzoną drożnosc? może ten jajowód masz niedrożny... Kurna ale to i tak wróżenie z fusów... ja mam dwa drożne i lipa dalej. Kiedy chcecie podejsc do ivf. My odłożylismy na przyszły rok, teraz jeszcze działamy sami wszelkimi naturalnymi sposobami. Kupiłam taki żel Kategorie > Wspomaganie Płodnego Śluzu > Żel Wspomagający Poczęcie Conceive Plus 75 ml - Sklep łykam też wiesiołka i chodzę na jogę coby się wyciszyć. Dzis chyba będzie owulacja.
Palma witam.... czy ja cos mówiłam???? proszę mi się tu pozytywnie nastawiać (do ewentualnej laparo też) robisz wszystko co możliwe żeby się udało a reszta jest od nas niezależna:) uda się zobaczysz!!!
Zjola działania zakończone? my w trakcie...
MMMmmm udanego wieczorku z m na Kazimierzu:)

Lecę na fitnes przy grabieniu lisci w ogrodzie hiiiiahiii

tymonka nie mialam hsg jeszcze, prawdopodobnie mam niedrozny, ja od tego cyklu, ktory powinien sie zaczac jutro moze pojutrze zaczynam przygotowania do IVF i jak wszystko bedzie sprzyjalo to w grudniu mam IVF, boje sie jak cholera. Zaczynam od anty i potem juz stymulacja gonapeptylem

carol a co tzn ze nie podzialaly na Ciebie leki stymulujace do IVF??? To do tego gdzie oddawalas jajeczka ??? Przeciez tamta kobieta ma dzidzie z Twoich jajeczek. Wyjasnij mi please bo wiesz ze ja jestem przed

Ostatnia edycja:
Ewcia - samopoczucie jak najbardziej ok :)

Tymonka - mnie czasami jajnik łupie przez 5 dni, więc starania w toku :) Może coś zaskoczy.

Kahaka - a bananka nie ma?

Amalfi nie bojaj się. Będzie dobrze :) &&&

A ja proszę o kciuki, żebym nie musiała robić histero, bo z kasą krucho :( A jak zafasolkuję, to dwie pieczenie na jednym ogniu upiekę.

Buziaki kochane

Hej :-)

Wstałam mam kaca, ide po sok pomidorowy, fuj ;(

caroline - fotke byś dała tych Twoich herów :tak:

zjola - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak pomyślę, że kolejny cykl stracony , to mnie ..... wiecie co strzela :wściekła/y: Pamiętam jak rok temu marzyłam o tym, że uda się na Boże Narodzenie, a tu już kolejne nadchodzą...Boże !!! Jak to boli !!!

Palemko a ty testowałaś? Bo coś mi umknęło? Przed świętami jeszcze jeden cykl przynajmniej i za niego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pobalowałaś, że jest kacyk?

oj pobalowałam ;( jestem lekko zdychająca ... zjoluś , ja nie musze testowac , ja wiem, pamietam jak sie czułam jak byłam w ciąży, a teraz nic, zerooo .... więc niestety ale wiem :(

A ja w każdej ciąży czułam się inaczej. W jednej rzygałam a piersi mnie nie bolały. W drugiej bolały mnie piersi a w trzeciej nic mnie nie bolało. Następnym razem chcę haftować, bo ta była udana. Ja wiem, że to dziwne ale była bym spokojniejsza.

Amalfi ja miałam krótki protokół...normalnie podczas takiej stymulacji kobieta ''produkuje'' od kilkunastu do kilkudziesięciu komórek.Dobrych komórek,nadających się do zapłodnienia.
Ja ''wyprodukowałam ok 7-8 z czego jedna dobra,druga tak sobie a reszta PUSTA.
No ale jak widać była jedna dobra i się udało.
Tam właśnie lekarz stwierdził,że coś jest nie tak.

reklama
Amalfi a jakim protokołem idziesz? ja jestem po in vitro :-) ja brałam antyki, od 15 dc dipherelinę, potem 1 dc włączałam acard i fragmin, a 4 dc oznaczałam hormony i czekałam na zielone światło na stymulację. Wyhodowałam 16 pg z tego 2 niedojrzałe, w 6 zmiany morfologiczne, miałam podane 2 blastusie a 2 są na zimowisku. Powodzenia!

Do góry