reklama
Kochane witam się przy drugim śniadanku:-)
od 31 jestem na urlopie 2 tygodniowym, mam imprezę rodzinną i później jedziemy do ciepłych krajów się wygrzać
Dziewczyny zdecydowałam jeszcze z M że dajemy sobie jakiś czas na starania naturalne, koleżanka poradziła mi pewnego lakarza zobaczymy co to za wynalazek, może coś wymyśli. uporządkuję nasze badania, uspokoję się, wyjeżdżę na nartach, sporządzę karteczki z życzeniami na przyszły rok według instrukcji Zjolki;-) I będę się cieszyła tym co mam. Ten rok miałam bardzo pracowity: wykończyliśmy dom, przeprowadzka, dwa trudne egzaminy zdane, zasłużyłam na urlop nie....
A u was jakie plany?
od 31 jestem na urlopie 2 tygodniowym, mam imprezę rodzinną i później jedziemy do ciepłych krajów się wygrzać
Dziewczyny zdecydowałam jeszcze z M że dajemy sobie jakiś czas na starania naturalne, koleżanka poradziła mi pewnego lakarza zobaczymy co to za wynalazek, może coś wymyśli. uporządkuję nasze badania, uspokoję się, wyjeżdżę na nartach, sporządzę karteczki z życzeniami na przyszły rok według instrukcji Zjolki;-) I będę się cieszyła tym co mam. Ten rok miałam bardzo pracowity: wykończyliśmy dom, przeprowadzka, dwa trudne egzaminy zdane, zasłużyłam na urlop nie....
A u was jakie plany?
E
EEnil
Gość
Zjola,to wszystko wyłazi na tle nerwowym
Carol - a może by tak kozetka u psychologa? szkoda się tak męczyć
Tymonka - odpoczywaj kochana, baw się a co ma wisieć nie utonie
A myśmy wczoraj dorabiali uszka
Co do planów, które na prawdę mogą się ziścić, to najpierw zabawa sylwestrowa, potem prawo jazy na motor a potem zakup jakiegoś małego pierdzika , bo ja delikatna kobietka jestem.
Tymonka - odpoczywaj kochana, baw się a co ma wisieć nie utonie
A myśmy wczoraj dorabiali uszka
Co do planów, które na prawdę mogą się ziścić, to najpierw zabawa sylwestrowa, potem prawo jazy na motor a potem zakup jakiegoś małego pierdzika , bo ja delikatna kobietka jestem.
Ostatnia edycja:
E
EEnil
Gość
Zjola no właśnie wiszę na telefonie,próbuję moją terapeutkę złapać bo nie wiem czy mam w takim stanie na DDA jechać...w zeszłym tygodniu nie byłam.
E
EEnil
Gość
Zadzwoniłam Mam przyjechać.Pewnie od razu umówi mi wizytę na indywidualne spotkanie.
E
EEnil
Gość
No nieźle,mam nadzieję,że mi się poprawi.
Gotuję fasolkę po bretońsku,pierwszy raz w życiu,ciekawe czy wyjdzie
Gotuję fasolkę po bretońsku,pierwszy raz w życiu,ciekawe czy wyjdzie
reklama
Podziel się: