reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zuzanka zaciskam z całych sił kciuki!!! przykro z powodu kruszka ale wierzę że te dadzą rade. Kurddeee noooo musi sie udać musi!
Ból brzucha to chyba jednak dobry znak.

Napaliłam się jak szczerbaty na suchary....Idiotka ze mnie.
Pewnie wynik na teście odczytałam po zalecanym czasie:(((
Zuzanka teraz biorę tylko Bromergon... Zaciskam &&&& za Ciebie:)
Ja chyba nie zasługuję...

Carolineee przestań tak mówić ,każda z nas co miesiąc jak się spóźnia @ się nakręca i myśli,że to już .......ja do brzucha gadam (obym się nie rozczarowała) ale tak jest ,nie martw się słonko będziemy się cieszyć maleństwami zobaczysz GŁOWA DO GÓRY KOCHANA ....

Hej dziewczynki,
Caroline, ja nie rozumiem, głupi teścior! :wściekła/y: tylko nadziei sobie narobiłaś. Ale nic to, walczymy dalej. Zobaczysz, że jak zaczęłaś prolaktynę zbijać, to teraz pójdzie szybciutko!
Ewcia, biedny mały. U nas też dzieciaki ciągle chore, jeszcze nie miałam dnia, żeby wszystkie były.

Ja dziś mam wizytę o gin, więc trzymajcie kciuki. Mam zamiar wyżebrać L4. I baaardzo bym chciała mieć usg, żeby poznać płeć. Ale mówiła ostatnio, że zrobi mi dopiero po 20 tygodniu, więc raczej się nie dowiem.

Mmm - zdrówka dla małżonka.

Carola - przykro, cholercia! Ale co to za pieprzenie, ze nie zasługujesz? Ogladałam wczoraj program o kobietach recydywistkach, non stop siedzących w więzieniu. Jedna rodziła tam 8 dziecko. Żadnego nie wychowuje a to 8, to nie wiedziała z kim ma i domyślała się po kształcie nosa! Taka to niby zasługuje a Ty nie? Puknij się w głowę kobitko!

Ewcia - ja nie chciałam, żeby mój M pracował daleko od domu. Miał taką propozycję ale jej nie przyjął.
Zdrówka dla synusia.

Zuzanka - ale dobrze rozumiem, że miałaś transfer dwóch zarodków i czekacie na efekty? Może już mrozaczki nie będą potrzebne. Trzymam kciuki &&&

Kahaka - kciuki za wizytę &&& w pogotowiu.

reklama
Do góry