reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Caroll zjola ma zupełną rację - ty zasługujesz własnie jak nikt inny!!! tak musisz mysleć. Jednak to dziwne z tym testem mi nigdy tak nie pokazał... ciekawe co na to wpłynęło. Kolejny dowód na to że testów nie warto robić.
Ja to taka mądra teraz a jak @ przylezie to wy mnie będziecie pocieszać:)

kahaka trzymam kciukasy bo wiem że każda wizyta to też stres straszny.

Ewcia mam nadzieję że młody sobie poradził. dużego już masz syneczka!

Zuzanka jak samopoczucie? kiedy zamierzasz zrobić bete? Kurde jak byłam zielona w temacie to myślałam że ivf daje dużo większą szansę na dziecko. a tak naprawde też to zależy od nie wiadomo czego... tym bardziej nie rozumiem tej nagonki kościoła że to zabawa w boga, Bóg to tutaj dopiero ma szansę sie wykazać nie?

a Mamita to o nas zapomniała... Ciekawe co u niej...

reklama
hej dziewczyny
Błonka bo na kopie Ci do d....zobaczysz ,jakie podejście ma być ,że się uda tak?? a nie już się nastawiasz ,że nie ........................
Tymonka ,Zjola no dokładnie i boje jesteśmy zdrowi ,była już ciążą (niestety pozamaciczna) a tutaj niby zdawałoby się formalność a tu guzik...betkę zaczucę w sobotę rano będzie to 9 dpt więc chyba mogę śmiało zrobić ...
Carolinee,Ewcia fajnie ,że możecie się na kawę umówić ;-)

hehe dzięki kochana ,ja nie mam żadnych objawów ,trochę tylko wieczorami mam wrażenie że mi w środku jakby spęczniał (uczucie wzdęcia mam ) dzisiaj 6 dzień więc nic nie można jeszcze zrobić ;-)

reklama
Do góry