reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kurcze coś mi net szwankuje jak pisałam wyżej to nie było rozmowy Waszej ;-(a teraz jest .....
ja trzymam kciuki za nas wszystkie w końcu skończy się ta zła passa u nas i będziemy chwaliły się swoimi betkami ;-) i odczuciami ciążowymi ;-)

Chłopczyk i dziewczynka :) Chłopczyk musi urodzić się pierwszy, żeby siostra miała starszego brata :)
Poza tym w końcu na pewno niemało pieniążków żeście wydali, więc musi być jakiś efekt do licha!

jak liczyliśmy kochana ,to ok 15 tyś razem z podejściami do IUI ,no i widzisz cieszyłam się ,że mam 4 zarodki zamrożone a tu przy odmrażaniu 2 nie przeżyły więc teraz jak się nie uda to ....można liczyć na cud natury .....

Jestem!
A więc tak: zbadała mnie na fotelu i od razu stwierdziła, że macica jest twarda i że mam iść na zwolnienie. Nawet nie zdążyłam poprosić. Mam sporo leżeć, brać więcej Nospy (2×1). Jeśli za 3 tygodnie dalej będzie twarda ta macica, to dostane Fenoterol.
L4 mam od jutra. Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie…
USG zrobiła mi takie błyskawiczne – tylko sprawdziła tętno dziecka, płci nie widać było. Moja dwurożna macica tak się rozciągnęła, że praktycznie nie ma już tych rogów.
Więc od jutra odpoczynek.

Witam Was kochane:)
Zjola czekamy cierpliwie i pierwszy miesiąc "staran" jest Wasz :tak:
Zuzanka kochana kiedy robisz betę? Ojjj jak bardzo bym chciala aby faktycznie byly bliźniaki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hej Ewciu:*
Kasia dobrze że sobie odpoczniesz :tak:Nie ma co się przemęczać ;)
No i mocno buziam Wszystkie Panie :*:*:*
Ps. wiecie co uMamci?

Błonka bez takich tekstów- no nie! przed iui jestes i już że sie nie uda:baffled: wiem że to taki system obronny- ja taki stosowałam i jak widać to się nie sprawdza a zjola proszę zachodzi wiec jej metoda lepsza:-D (oj żeby to takie proste było!)
a poważnie to trzeba robić wszystko żeby mysleć jak najmniej:)
eee no przecież sie uda... :tak:

reklama
hej, właśnie wróciłam ze szpitala, M miał dziś zabieg usuwania polipa i ziarniny, przez 5 godzin nie mogłam się do niego dodzwonić i bałam się jak diabli, prawdopodobnie na jednym zabiegu się nie skończy i będzie jeszcze operacja, ale najpierw muszą zbadać wymaz i wycinek

dostałam wolne i jadę na nagranie, będę mieszkała tu Rubinstein Residence Kraków, hotel Rubinstein Residence - Rezerwacja online w najlepszej cenie, Rubinstein Residence, hotel Rubinstein Residence Kraków, rezerwacja hotelu Rubinstein Residence, Rubinstein Residence hotel, hotel Rubinstein Residence

Do góry