reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
wiesz co chciałabym ,naprawdę ;-) to by było wynagrodzenie za te lata starań ;-)i jeszcze parka no nie ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kurcze coś mi net szwankuje jak pisałam wyżej to nie było rozmowy Waszej ;-(a teraz jest .....
ja trzymam kciuki za nas wszystkie w końcu skończy się ta zła passa u nas i będziemy chwaliły się swoimi betkami ;-) i odczuciami ciążowymi ;-)
ja trzymam kciuki za nas wszystkie w końcu skończy się ta zła passa u nas i będziemy chwaliły się swoimi betkami ;-) i odczuciami ciążowymi ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
jak liczyliśmy kochana ,to ok 15 tyś razem z podejściami do IUI ,no i widzisz cieszyłam się ,że mam 4 zarodki zamrożone a tu przy odmrażaniu 2 nie przeżyły więc teraz jak się nie uda to ....można liczyć na cud natury .....
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ok zbieram się pomału ,jadę z młodą do dentysty ,a póżniej na 20 umówiłam się do kina z moją psiapsiółką
od stresować się ;-) miłego moje drogie Panie ;-)
od stresować się ;-) miłego moje drogie Panie ;-)
Jestem!
A więc tak: zbadała mnie na fotelu i od razu stwierdziła, że macica jest twarda i że mam iść na zwolnienie. Nawet nie zdążyłam poprosić. Mam sporo leżeć, brać więcej Nospy (2×1). Jeśli za 3 tygodnie dalej będzie twarda ta macica, to dostane Fenoterol.
L4 mam od jutra. Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie…
USG zrobiła mi takie błyskawiczne – tylko sprawdziła tętno dziecka, płci nie widać było. Moja dwurożna macica tak się rozciągnęła, że praktycznie nie ma już tych rogów.
Więc od jutra odpoczynek.
A więc tak: zbadała mnie na fotelu i od razu stwierdziła, że macica jest twarda i że mam iść na zwolnienie. Nawet nie zdążyłam poprosić. Mam sporo leżeć, brać więcej Nospy (2×1). Jeśli za 3 tygodnie dalej będzie twarda ta macica, to dostane Fenoterol.
L4 mam od jutra. Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie…
USG zrobiła mi takie błyskawiczne – tylko sprawdziła tętno dziecka, płci nie widać było. Moja dwurożna macica tak się rozciągnęła, że praktycznie nie ma już tych rogów.
Więc od jutra odpoczynek.
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam Was kochane
Zjola czekamy cierpliwie i pierwszy miesiąc "staran" jest Wasz
Zuzanka kochana kiedy robisz betę? Ojjj jak bardzo bym chciala aby faktycznie byly bliźniaki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hej Ewciu:*
Kasia dobrze że sobie odpoczniesz Nie ma co się przemęczać
No i mocno buziam Wszystkie Panie :*:*:*
Ps. wiecie co uMamci?
Zjola czekamy cierpliwie i pierwszy miesiąc "staran" jest Wasz
Zuzanka kochana kiedy robisz betę? Ojjj jak bardzo bym chciala aby faktycznie byly bliźniaki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hej Ewciu:*
Kasia dobrze że sobie odpoczniesz Nie ma co się przemęczać
No i mocno buziam Wszystkie Panie :*:*:*
Ps. wiecie co uMamci?
Błonka bez takich tekstów- no nie! przed iui jestes i już że sie nie uda wiem że to taki system obronny- ja taki stosowałam i jak widać to się nie sprawdza a zjola proszę zachodzi wiec jej metoda lepsza (oj żeby to takie proste było!)
a poważnie to trzeba robić wszystko żeby mysleć jak najmniej
eee no przecież sie uda...
a poważnie to trzeba robić wszystko żeby mysleć jak najmniej
eee no przecież sie uda...
reklama
mmm...
Fanka BB :)
hej, właśnie wróciłam ze szpitala, M miał dziś zabieg usuwania polipa i ziarniny, przez 5 godzin nie mogłam się do niego dodzwonić i bałam się jak diabli, prawdopodobnie na jednym zabiegu się nie skończy i będzie jeszcze operacja, ale najpierw muszą zbadać wymaz i wycinek
dostałam wolne i jadę na nagranie, będę mieszkała tu Rubinstein Residence Kraków, hotel Rubinstein Residence - Rezerwacja online w najlepszej cenie, Rubinstein Residence, hotel Rubinstein Residence Kraków, rezerwacja hotelu Rubinstein Residence, Rubinstein Residence hotel, hotel Rubinstein Residence
dostałam wolne i jadę na nagranie, będę mieszkała tu Rubinstein Residence Kraków, hotel Rubinstein Residence - Rezerwacja online w najlepszej cenie, Rubinstein Residence, hotel Rubinstein Residence Kraków, rezerwacja hotelu Rubinstein Residence, Rubinstein Residence hotel, hotel Rubinstein Residence
Podziel się: