reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Ja też patent z karteczkami w przyszłym roku zastosuję:) I po kolei będę skreslała to co się udało!
Oczywiście jakbym myslała że zaszkodzę małej to nie wsiadałabym na rower, trzeba się przede wszystkim ruszać i odstresowywać bo na to mamy wpływ a o tym czy sie uda to nie my decydujemy:)
zjolcia masz całkowitą rację to co nastapi w przyszłości zależy od naszego nastawienia w tej chwili. czytam ostatnio alchemika po raz kolejny, miód na serce staraczki weteranki - polecam.

reklama
czesc sloneczka :-D

suzi - serdecznie gratuluję :)) dużo zdrówka życzę :))

caro - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wciąż się zastanawiam jak ja zaszłam wtedy w ciążę ... i nie umiem tego pojąć, idzie juz 4 miesiąc od zabiegu, a ja nadal nie potrafię zajść, nie umiem tego ogarnąć rozumem :(:rofl2: dziwne to ... generalnie zrobić dziecko to SZTUKA :tak:wielka sztuka
Najsmutniejsze jest to, że juz po mału zapominam jakie to uczucie być w ciąży, a pemiętam tylko, że czułam się jakoś tak inaczej ...:tak: jakbym miała motyle w brzuchu ... za każdym razem, jak się przebudzę, to zastanawiam się czy jeszcze kiedyś będę tak się czuła ...

miłego dnia :)

zjola - ja też chodze do Prpvity, Angelius to się chyba teraz nazywa ? Do jakiego lekarza chodzisz ?

Palemka to trzymam kciuki za motyle u Ciebie:) mam nadzieję że teraz przylecą szybciej niż poprzednio!!!
a chyba wam mówiłam że siostra m jest w ciaży z 2 bejbikiem? o pierwsze starali się 2,5 roku (!) i zaszli po tym czasie całkowicie naturalnie a teraz też sie szykowali na długie starania i udało sie po 3miesiącach.
Tak że to loteria niestety, ona mówi że u nich wszystko jednak siedziało w głowie...

To ja moją chyba odciąć powinnam:rofl2:

Nagapalma - chodzę do dr Mańki. na razie tylko jedną wizytę miałam. Drugą mam 27 października. Muszę się stawić z wynikami. Umieram z ciekawości.

Tymonka - głowę pod pachę i będzie dobrze :)

błonka - oby oby :)) :sorry:

tymonka - jak widać nie ma przepisu na dziecko ;-)

zjola- aha ja do dr Paligi żytniewskiej- jest cudowna :) to anioł a nie lekarz :-) a co do Twojej wizyty to masz ją dzien po moich urodzinanch ;-)

ciekawe jak tam wyniki caroooo :-D:-D:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nagapalma - myślisz, że ta data coś znaczy? Hmmm. Jak by co, to wszystkiego najlepszego Ci życzę :) Tak na wszelki wypadek, bo ja mam sklerozę.

Co do Pana doktora Mańki, to jest miły. Na razie nie wiem czy skuteczny. Dowiemy się jak zobaczy wyniki badań, które nam zlecił.

reklama
Do góry