reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
MMmm współczuję. jeszcze to na głowie:crazy:
Nie mam pojęcia co to jest i gdzie umiejscowione... Myślisz że konieczna będzie operacja?

Kurcze nie moge sie doczekać na Carolineee a zaraz lece do domku z pracki. Podejrzę wieczorem- mam nadzieję na święto na naszym topiku!!!

Mmmm kochana tulam Cię bardzo mocno, teraz musisz byc silna dla Was:*
Carolaaaaaaaaaaaaaaa............. &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja już mam przygotowanego szmpana:) PICOLO;)

myślę że tak, a na razie muszą zrobić badania i podleczyć go farmakologocznie, problem w tym ze leży w kielcach i chyba nie będę mogła codziennie do niego jeździć

cholera jasna!!!! gsgudfsbuhrufeufgeu
No to co wyszlo na tym tescie pytam się????
Ehhh beznadzieja. Caroll trzymaj się - tulam cie mocno. Wiem jak sie pewnie nastawiłas:(

Mmmm szkoda że nie możesz być z m teraz. On to sobie poradzi nie martw się.

reklama
hej dziewczyny
Carolineee oj kochana tulę mocno ,no co to za pieprzony test ,że wskazuje tak ,a beta zero?a jakie kochana brałaś leki oprócz bromergonu?

Błonka trzymam kciuki za iui ja mam dzisiaj 5 dpt i mój ostatni mrozaczek ,który był jeszcze pod obserwacją niestety nie przeżył więc mamy 0 mrozaczków już a było 4 i jaka tu sprawiedliwość ;-(

jeszcze dodatkowo mnie brzuch dzisiaj boli i oczywiście miałam takiego nerwa ,że to chyba od tego ;-(
boję się ..........

Do góry