reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Następna jestem ja. Proszę o kciuki pod koniec tego miesiąca, bo wtedy wypadną mi dni płodne :) A, że ja muszę być w ciąży w tym roku, więc nie ma innego wyjścia, no nie?
zjola ja mam juz plodne wiec chyba bede przed Tobą ;p w srode IUI. Ja tez musze byc w ciazy do konca tego roku, tak mi moja mamusia przepowiedziała :)

Tymonka - coś czuję, że zanim pójdziecie do lekarza, to zafasolkujesz naturalnie. Często tak bywa. Teraz sobie odpuścicie, bo bez lekarza nie da rady a tu ops :)

Błonka - a ja mam umowę z dziewczynami z CPP, że ten rok jest nasz :) Cztery z nich już są w ciąży, więc teraz kolej na mnie. Za Ciebie oczywiście trzymam kciuki &&&. Ja rozpoczynam staranka w następnym cyklu. Na razie mam półtora tygodnia do @.

Ostatnia edycja:
heee Błonka no to w tym miesiącu będą 3 fasolki bo ja jestem kilka dni po płodnych;)
ale nie wiem jak to będzie bo wytrzęsłam się wczoraj na rowerze (przejechałam 20km na jurze krakowsko- częstoch), oby fasolka była siiilllnaaaa.

Tymonka - jak ma być, to trzęsienie ziemi nie zaszkodzi :) Gdyby można pozbywać się ciąży na rowerze, to niejedna by została Szurkowskim (ta oczywiście, która nie chce być w ciąży).

Zjolka kurde super by było ale z moim szczęściem????
chyba że rodzina wymodli bo nam ciocia m zamówiła mszę w naszej intsncji w rzymie:)

Cokolwiek by nie było to trzeba sie cieszyć że medycyna daje nam jeszcze inne możliwości.

zjola? z CPP? a to ja sie moge do Was dołączyć? jak to działa to ja bardzo chetnie ;p
tymonka :D ruch sprzyja organizmowi :) fasolce nic nie bedzie :)
to się piękny październik zapowiada drogie Panie :)

Tymonka - wmów sobie, ze Ty masz szczęście i kropka. Nie mów, ze jesteś pechowcem. Ja stwierdziłam, ze już wszelkie makabry przerobiłam, limit wyczerpany i teraz może być już tylko dobrze przez duże D.

Błonka - o dziwo działa. Dołączaj śmiało. My mamy takie karteczki z życzeniami, które się mają spełnić w tym roku. Spisywałyśmy je pod koniec roku i w Sylwestra włożyły do portfela, żeby zawsze były z nami. Ty możesz to zrobić w tym roku :)

reklama
Do góry