reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
suzi heheheh a to Ci sie ladnie zrymowalo . Czesc!! Poza tym. Co tam u Ciebie nowego?? jak bejbik??? Daje w kość??

suzi heheheh a to Ci sie ladnie zrymowalo . Czesc!! Poza tym. Co tam u Ciebie nowego?? jak bejbik??? Daje w kość??
Kochana czasami jest lepiej czasami gorzej....Statam sie cierpliwie czzekać i sie nie przejmować:tak:
Torebka bomba ;-)

ewcia nasi synkowie sa obok siebie urodzeni tylko rok różnicy
mój mały mężczyzna wczoraj skończył 8 lat:)

wszystkiego najlepszego dla Matusia:)

amalfi piekne cuda:)
suzi jak zdrówko???
Lopciu dla Twojego Syncia również 100 Latek:)

hej wpadłam powiedzieć że żyję
jestem jeszcze trochę podziębiona i chyba przez wyjazd przesunęła mi się owulacja, albo to cykl bezowulacyjny
w ogóle mam doła, wszystkim dookoła się udaje a nam nie, moja kuzynka po roku od urodzenia znowu zaszła w ciążę, a mi chce się ryczeć

mmm nie rycz, tylko przyzwyczaj sie do tego ze ktos nas obdarza nierowno poprostu, jednym daje za duzo, drugim nic albo a najlepszym wypadku niewiele. My nalezymu do tych drugich. Trudno

mmmm... rozumiem cie u mnie jest 2 dzieci dopiero co urodzonych a najblizsza przyjaciolka jest w ciazy.. i to z moim chrzesniakiem ;p z tego sie ciesze akurat ale i tak .. dziwnie tez jakos... zal?

fajna torebka :D

reklama
hej dziewczyny,

mmm...damy radę ,ja mam w domu 4 siostry i tylko jedna małolata 15 lat odpada na razie ,ale tak pozostałe mają dzieci ,brat ma dzieci ,przyjaciele dzieciaci ,mojego M siostry córka roczek teraz kończy i czasami jak się dowiaduje,że któraś ze znajomych miałczy ,że miesiąc się starają i nic a w drugim cyklu już ciąża....krew mnie zalewa...ale nie możemy się przez to poddawać kochana....ściskam
Błonka,Amalfi,lopop prawda?damy radę razem ;-)

Do góry