reklama
amalfi
Fanka BB :)
Zapomnialabym, kupilam se torebke, taka jesienną, takiej jeszcze nie mialam. Normalnie nie wklejam tu moich zdobyczy modowych, ale cos malo piszecie, wiec wkleje:Zobacz załącznik 392221
Lopop Czesc!!!!!
Lopop Czesc!!!!!
suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana czasami jest lepiej czasami gorzej....Statam sie cierpliwie czzekać i sie nie przejmowaćsuzi heheheh a to Ci sie ladnie zrymowalo . Czesc!! Poza tym. Co tam u Ciebie nowego?? jak bejbik??? Daje w kość??
Torebka bomba ;-)
Lopciu dla Twojego Syncia również 100 Latekewcia nasi synkowie sa obok siebie urodzeni tylko rok różnicy
mój mały mężczyzna wczoraj skończył 8 lat
wszystkiego najlepszego dla Matusia
amalfi piekne cuda
suzi jak zdrówko???
mmm...
Fanka BB :)
hej wpadłam powiedzieć że żyję
jestem jeszcze trochę podziębiona i chyba przez wyjazd przesunęła mi się owulacja, albo to cykl bezowulacyjny
w ogóle mam doła, wszystkim dookoła się udaje a nam nie, moja kuzynka po roku od urodzenia znowu zaszła w ciążę, a mi chce się ryczeć
jestem jeszcze trochę podziębiona i chyba przez wyjazd przesunęła mi się owulacja, albo to cykl bezowulacyjny
w ogóle mam doła, wszystkim dookoła się udaje a nam nie, moja kuzynka po roku od urodzenia znowu zaszła w ciążę, a mi chce się ryczeć
K
Kinga85
Gość
LOPCIU najlepszego dla synka!! 100 lat )))) już duży chłopaczekmój mały mężczyzna wczoraj skończył 8 lat
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny,
mmm...damy radę ,ja mam w domu 4 siostry i tylko jedna małolata 15 lat odpada na razie ,ale tak pozostałe mają dzieci ,brat ma dzieci ,przyjaciele dzieciaci ,mojego M siostry córka roczek teraz kończy i czasami jak się dowiaduje,że któraś ze znajomych miałczy ,że miesiąc się starają i nic a w drugim cyklu już ciąża....krew mnie zalewa...ale nie możemy się przez to poddawać kochana....ściskam
Błonka,Amalfi,lopop prawda?damy radę razem ;-)
mmm...damy radę ,ja mam w domu 4 siostry i tylko jedna małolata 15 lat odpada na razie ,ale tak pozostałe mają dzieci ,brat ma dzieci ,przyjaciele dzieciaci ,mojego M siostry córka roczek teraz kończy i czasami jak się dowiaduje,że któraś ze znajomych miałczy ,że miesiąc się starają i nic a w drugim cyklu już ciąża....krew mnie zalewa...ale nie możemy się przez to poddawać kochana....ściskam
Błonka,Amalfi,lopop prawda?damy radę razem ;-)
Podziel się: