zuzanka nie mamy innego wyjscia ja czekam na wynik bety wlasnie, ale jestem spokojna bo wiem ze nic z tego i w piatek bedzie rozpoczety nowy cykl... ja czekam na pazdziernik w pazdzierniku przechodze na gonadotropiny i bede miala drugą IUI...
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to kochana daj znać jak z betką ,ale wierzę że będzie duża ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
iza.malami
Fanka BB :)
witam słonecznie!!!
Błonka,mmm...,zuzanka, zjola mówia, że wiara czyni cuda, wiec trzeba wierzyć, ze wczesniej czy później bedzie i nam dane zostac mamami ;-)
wiem, wiem sama siebie pocieszam he he, no ale co ?, przecież nie mogę sie dołowac bo już w ogóle wyląduje w psychiatryku.
Oglądała któraś z was rozmowy w toku w poniedziałek??? słyszałam że były tam kobiety, które po 17 lat starały sie o dziecko i tu nagle ciąza..., jednak cuda sie zdarzają....
Miłego dnia kochane
Błonka,mmm...,zuzanka, zjola mówia, że wiara czyni cuda, wiec trzeba wierzyć, ze wczesniej czy później bedzie i nam dane zostac mamami ;-)
wiem, wiem sama siebie pocieszam he he, no ale co ?, przecież nie mogę sie dołowac bo już w ogóle wyląduje w psychiatryku.
Oglądała któraś z was rozmowy w toku w poniedziałek??? słyszałam że były tam kobiety, które po 17 lat starały sie o dziecko i tu nagle ciąza..., jednak cuda sie zdarzają....
Miłego dnia kochane
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej iza.malami no ja Ci powiem,że ja też się pocieszam bo w inny sposób jak piszesz by się zwariowało :-(ale jesteśmy razem więc jest dobrze ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja ogladalam i bylo o pasku sw dominika ktory nosze
ale w sensie ,że co ?co to jest ten pasek?
Św Dominik jest patronem kobiet nieplodnych brzemiennych i rodzacych... chodzi o to ze siostry dominikanki wstawiaja sie modlitwa za nas wraz ze sw dominikiem i na znak pamieci o modlitwie dostaje sie taka tasiemke.. to sie wiaze na brzuszku... wiara podobno czyni cuda
reklama
Podziel się: