reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hejaaaa
ja przed praca.....musze jechac na zakupy,,kupic ksiazki malemu i zamowic na sobote urodziny małemu na placu zabaw...
takze po 9 zmykam,a mam na 11 do pracy...

u mnie rano slonko,ja z zkawa,,poczytam co u was//

reklama
amalfi no wiem,musze zaczac dziergac..mnie zawsze odpreza...zima za pasem,wiec moze zaczne,,tylko ja ne mam szczerze mowiac kiedy..wiecznie zmeczona jestem...
suzi super,ze dzidizus rosnie,,,bardzo sie ciesze??
wikula dawaj przepis,swietnie wyglada i pewnie superrrrrrrr smakuje..zrobie na sobote na urodziny malego
Bo ma dzisiaj 7 lat...ale robie muw sobote...
amalfi fany podpis...liczne prace
Błonka wpsolczuje zapalenia pecherza..

a ja dostałam w sobote @...

Gwiazdeczko...echhh zawsze cos prawda..bedzie dobrze kochana..

zjola czesc! Co tam u ciebie, bo ja mam woooolnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! I bede dziergac , tylko zakuuuuuuupy jakies najpierw, nakladam tapete wlasnie
ewcia ja tez czasu nie mam, dziergam po nocach, w pracy, jutro u fryzjera albo wezme szydelko albo ksiazke, bo czytam tylko w pracy, bo nie mam czasu hehehhe, dobrze ze wieczorami u nas nudy sa, to mam czas robic takie rzeczy heheheh. Bo ja nie lubie marnowac czasu i robie nieraz 3 rzeczy naraz

Hello!!!

Ja zaraz jadę poznać niespełna miesięczną córeczkę mojej koleżanki:)) Wczoraj jak weszłam do sklepu dziecięcego to nie mogła się zdecydowac co kupić, stanęło na pięknej sukieneczce w kwiatki, body ze smerfetką i przytulanką pozytywką:)

Ewcia - ja przepis znalazłam w necie:) wpisz w google szarlotka z pianką:))
Złóż młodemu życzenia! Chociaż to już całkiem duży chłopak!

Amalfi- a nie możesz chwilę spokojnie na pupie posiedzieć, hehheeh??

wikulaa ja lubie takie zakupy w sklepikach dla dzieci, kupowalam juz tyle razy ze szok. I faktycznie nie umiem siedziec na dupie, tak niewiele czasu mam, ze nieraz plakac mi sie chce, ze go marnuje. Chyba sie starzeje powoli :-(

cześć dziewczyny,
ja się dopiero witam z kawusią ,ale już pranko zrobione i obiadek już się gotuje dzisiaj kuchnia szefa poleca zupkę ogórkową ;-)
wikulaa podziwiam ,że wchodzisz do sklepów z takimi rzeczami ,ja dostaję od razu histerii i ryczeć mi się chce,
amalfi ale przynajmniej nie siedzisz i nie rozmyślasz o głupotach ;-)

ja jak mam wolne to czytam książki uwielbiam to robić ,a tak to jak tylko w domu mam okazję być to wiecznie sprzątam ;-)

Amalfi - tak trzymać! Ja też nie lubię marnować czasu :) Mnie się szykuje malowanie na ścianie (zrymowało się :)) Muszę machnąć małolatowi portret piłkarza. Co do szydełka, to na razie skromnie mam w planie przedłużyć sobie rękawy w sweterku, bo są jakieś przykrótkawe i pewnikiem cosik tam jeszcze wymyślę :)

reklama
zuzanka chcialabym miec wolne zeby móc czytać ksiazki, gdyby nie to ze czasem czytuje w pracy, to bym nic nie przecytala i w samolotach czytam heheh
zjola a caly sweter Ty robilas?? Pokaz. Ja nie lubie marnowac czasu tez na sen, jestem taka wkurzona ze musze isc spac ze szok. Ile rzeczy moznaby wtedy zrobic!!!!
ewcia przegapilam, happy birthday dla synka!!!!!

Do góry