reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi :szok::szok::szok::szok: normalnie w szoku jestem!!! co za przepiękne dzieła!!! i ty to wszystko na szydełku zrobiłas???? ja tez dziergam sobie troszeczke ale bardziej na drutach ale żeby takie dzieła??? zamawiam pół wyprawki;-):-D:-D
Miłego dnia dziewczyny, ja nadal chora, kaszel katar, brrr pogoda masakra ajjj jesien sie zaczyna :(

reklama
hej kochane,
no Amalfi gratuluję pasji i chęci do pracy ,cudeńka te Twoje prace ;-)
iza a co dziergasz na drutach?
Błonka ja jak miałam zapalenie to brałam antybiotyk 7 dni,trzeba dużo pić soku z żurawin ,wody z wyciśniętą cytryną i to wszystko na ciepło ,ja brałam dodatkowo żurawit (ale nie za długo,żeby nie zakwasić organizmu) i urosept ,wszystko na ziołach :-)

ja ten tydzień wolny ....hura odpocznę troszkę ;-)

zazanka a różen rzeczy dziergam sobie...bolerko, sweterki przewaznie dla mojego bratanka, szaliko-golfy dla mojego K, bo nie znosi szalików a taki golf nosi bez problemu...
wiesz , że chyba sprawdze ten przepis :-) lubie kasze gryszana i twaróg...i nalesniki, a powiedz mi czy nie jest to samo w sobie za suche?? może polecisz jakis sosik do tego;-)

no to pogratulować ,ja to igły nie umiem utrzymać w ręku a już coś podszyć to masakra ,od razu nitki się plączą ;-)
ja zrobiłam do tego sosik pieczeniowy taki z torebki,kawałek mięska podsmażyłam z warzywami (włoszczyzna) udusiłam to i rozrobiłam sos pieczeniowy ...pyszne jest mój M też lubi kaszę gryczaną :-)

obiecalam, ze dam znac co i jak, wiec okazalo sie, ze na tym usg 3d widac nie tylko tych 7 cyst, ale jest ich ok.20 no i prof. dal mi termin sprawdzajacy na 31go pazdz. chce zobaczyc, czy po lekach sie to jakos samo oczysci, jesli nie, to trzeba bedzie operowac. To na tyle, wybaczcie, ze sie do Was nie odniose, ale mam dolka….

Gwiazdeczka nie martw się cysty można lekami wyleczyć ,ja miałam dobre kilka lat temu cysty i lekami wysuszyłam je więc głowa do góry ,może wcale ta operacja nie będzie potrzebna....ściskam mocno.

reklama
obiecalam, ze dam znac co i jak, wiec okazalo sie, ze na tym usg 3d widac nie tylko tych 7 cyst, ale jest ich ok.20 no i prof. dal mi termin sprawdzajacy na 31go pazdz. chce zobaczyc, czy po lekach sie to jakos samo oczysci, jesli nie, to trzeba bedzie operowac. To na tyle, wybaczcie, ze sie do Was nie odniose, ale mam dolka….
ojej jaka szkoda :-(
życzę Ci aby ładnie sie oczysciło Ci wszystko!
tulę

Do góry