reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka - ja obstawiam dziewczynkę:)))
U mnie dobrze, nic ciekawego się nie dzieje:)

Amalfi - czekanie się opłaca, zobaczysz!

Zuzanka - fakt jest to przerażające ile par potrzebuje pomocy... chociaż mi sie w ydaje, że wszyscy w koło bez problemu mają dzieci, tylko ja jedna tak dziwna... ale prawda jest taka, że ludzie o tym nie mówią... ja juz przestałam się ukrywać i jak ktoś mnie pytak kiedy dziecko, to szczerze odpowiadam, że się lecze i na pewno prędko mi się to nie uda...

reklama
wikulka, większość moich bliskich obstawia dziewczynkę własnie - w tym mama i teściowa ;-)
Mnie jest wszystko jedno, na początku czułam się na dziewczynkę, ale od ostatniego usg przeczucie minęło i nie wiem. Ale jestem strrrasznie ciekawa.
wikulka, jak widzisz, dużo nas jest babeczek z problemami, tylko o tym się nie mówi głośno. Dobrze, że mamy bb :-D

no powiem Wam dziewczyny ,
że faktem jest to,że temat jest tabu i rzadko ktoś chce o tym rozmawiać i mamy 21 wiek (jakaś masakra) bo jak każda z nas pewnie czuje się odosobnionym przypadkiem...a to jest tak,że trzeba o tym głośno rozmawiać i bardzo dobrze ,że są poruszane tematy in vitro bo przecież dzięki temu My kobiety i mężowie oczywiście (żeby nie poczuli się pominięci ) mamy większą szanse na maleństwa...
dzięki BB i klinikom ,które powstają większość par cieszy się potomstwem ;-)

....i my mamy okazję o tym sobie porozmawiać i dzięki temu ,że tutaj jestem z Wami dziewczyny to nie czuje się sama,pomimo ,że jest ze mną M i moja przyjacióła to wiem,że na WAS KOCHANE mogę liczyć ;-****
(ale na cukrowałam troszku ):rofl2:

kahaka a masz jakieś zachcianki?

hejka, nie bylo mnie mase czasu, bo bylam w PL na wakacjach ponad miesiac ;-) wypoczelam, przyjechalam do DE i znowu jakies brudzenie sie przyplatalo. Bylam w klinice, ginka po usg stwierdzila, ze musze sie wybrac na specjalistyczne usg, bo moj lewy jajnik powiekszyl sie i ma duzo cyst...no jak nie urok, to... i ide na to usg w poniedzialek, wiec prosze Was o pozytywne mysli w moim kierunku. No i cykl trwa w nieskonczonosc, bo to juz 45dc dzisiaj....no i te brudzenia ponad tydzien...dodam, ze cykl pokrecony pewnie przez to, ze nie stymulowalam wcale, bo ginka sie troche cykala, zeby robic to na odleglosc, czy kiedys zobaczymy kolejne 2 krechy na tescie ciazowym??

Amalfi - dałaś czadu :)

A my jutro na badanie kariotypu do Provity jedziemy. Jak na razie przedostatnia @ przed starankami mija. Byle do przodu.

reklama
wiecie co.. zalamalam sie znowu mam zapalenie pecherza.. no i z czego??? jutro zrobie bete zebym wiedziala czy moge wziac furagine bo oszaleje, ten antybiotyk chyba nic nie dal, albo za krotko go bralam bo 3 dni.. ;/

Do góry