reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka ja nie słyszałam o tym akurat wczoraj ale już od dawna mają zrefundować i jakoś ciężko im to idzie ,teraz idą wybory więc będzie dużo obietnic....:-)

reklama
wikula nasz kraj jest zacofany i dopóki beda rządzić tak jak rządza to bedzie masakra, bo in vitro to grzech, aborcja to grzech, ale pedofilstwo w kosciołach jest OK. No i niestety jesteśmy skazani na to żeby sobie radzic.... aj szkoda gadac
Miłego wieczorku!!! ja ide sie rozliczyc i zasuwam do domku, bo z pracy do was pisze... pa

dziewczyny a podobno wczoraj w tv bylo cos o in vito? ze maja refundowac? wiecie cos na ten temat? bo ja w sumie tu za bardzo tv nie mam.. i nie wiem co sie dzieje na swiecie, wiem tyle co mi mama powiedziala przez telefon ale konkretow nie znam o co chodzi...
Blonka pzred wyborami kazdy kit bedą nam wciskac, ja sie nie nabiore na to raczej

suzi ja nie mam jeszcze ustakonej wizyty, czekam az nastepny cykl mi sie zacznie, narazie mam jakis 6dc

wikulaa szarlotka mniam mniam, ja zrobilam dzis w nocy po pracy andruta (wafla) z masą kakaową

Cześć dziewczynki Kochane!
Ja też nie wierzę w te obietnice o in vitro niestety.
Błonka, który masz dc?
amalfi, jak samopoczucie? Nastawiasz się jakoś? Mam nadzieję, że tylko pozytywnie.
wikulka, co u Ciebie?
suzi, a na wydruku z usg powinnaś mieć napisany wiek ciązy, zerknij.

U mnie w miarę, poza tym, że boli mnie kość ogonowa to ok. Od jakiegoś czasu, jak leżę w łóżku czuję w podbrzuszu takie bąbelki, myślę, że to maluch ;-) nie mam żadnych przeczuć co do płci, więc przyjmuję zakłady :-D Miłej soboty Kochane.

kahaka samopoczucie dobre dziekuje. Narazie nic sie nie dzieje w moim zyciu, czekam i czekam i tyle. A Ty jak tam?? A powiedz mi, co bralas na podtrzymanie tej ciazy, na poczatku?? Wiesz, bo mialas problemy. Nie wiem, moze nadal cos bierzesz??? Bo ja o to pytalam lekarza, poniewaz nigdy noie bylam w ciazy wiec nie wiem jak to bedzie ze mna

amalfi, cały czas biorę i tak będzie do końca :sorry: biorę Duphaston 2x1, Luteinę dopochwową 2x2, robię sobie codziennie zastrzyk z Clexanu. Do tego zaczęłam brać Nospę, bo okazało się, że mam macicę dwurożną i macica mi twardnieje i mam skurcze :-( Nie jest łatwa i przyjemna ta ciąża niestety. Zazdroszczę dziewczynom, u których 2 kreski na teście są równoznaczne z posiadaniem dziecka. My niestety musimy się pomęczyc.

reklama
cześć kochane,
ja dzisiaj po wizycie w Novum (na akupunkturze) ale dzisiaj ludzi było,nie wyobrażałam sobie ,że może mieć tyle par problemy z zajściem w ciążę,pamiętam jak 7 lat temu pojechaliśmy pierwszy raz na wizytę i myślałam,że będziemy jedni i tak mi było jakoś głupi i wstyd ,że muszę być w takim miejscu ,że nie możemy sami sobie poradzić z zajściem ,a okazało się,że to problem większości par ;-( coś strasznego kurcze ....
amalfi słonko a ile masz lat i ile się staracie o dzidzię?
Błonka to dobrze,że nie liczysz czasami trzeba odpuścić ;-)
kahaka ja to bym chciała mieć chłopca pierwszego ale przy pierwszym to chyba bez różnicy aby było zdrowe i żeby tak jak w naszym przypadku (moim i mojego M) w ogóle się pojawiło ,a Tobie kochana życzę abyś miała takie maleństwo o jakim sobie marzysz ;-) ale jak przyjmujesz zakłady to stawiam na chłopaka ;-)

Do góry