reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mi na pisanie weny brak:(
też jestem ciągle zmęczona ostatnio właściwie mam @ i się ciągnie jakoś :(
ach zawsze coś
u mnie podobnie weny brak juz... smutno tak jak sie nie udaje... Lopciu główka do góry musimy się trzymać razem!

witam was i pozdrawiam!
powodzenia dla testujących niedługo! :)

suzi - z wiekiem ciąży jest tak, że jak na suwaczku wskakuje ci 7tydz i 1dz, to lekarze to licza jako pierwszy dzień 8-ego tygodnia:)

Zaraz zabieram się za pieczenie szarlotki, już od dawna mam na nią ochotę:)))

u mnie podobnie weny brak juz... smutno tak jak sie nie udaje... Lopciu główka do góry musimy się trzymać razem!

witam was i pozdrawiam!
powodzenia dla testujących niedługo! :)

dziewczyny nie wolno się poddawać ,u mnie co miesiąc "żałoba" bo @ przychodzi,zobaczycie że będzie dobrze.....

suzi1 no tak bo później się encorton odstawia ;-)

Witam sie zasmarkana i zakaszlała, jestem chora na maxa jakis wirus mnie chyba dopadł :-(
Suzi gratuluję to musi być wspaniałe uczucie widziec bijące sreduszko...:-D:-D
zuzanka ja to juz chyba nie mam innego wyjscia jak pogodzic sie z tym ze @ przychodzi zawsze, ale nie trace nadziei ze kiedys sie spóźni o 9 miesiecy... ;-)
Wikula podrzuć tak ciut ciut, malutki kawałeczek ;-)
Miłego wieczorku !!

200905_zs_szarlotka_02.jpgZapraszam na szaroltę wszystkie chętne:)

Moja w sumie wygląda tak samo:)

dziewczyny a podobno wczoraj w tv bylo cos o in vito? ze maja refundowac? wiecie cos na ten temat? bo ja w sumie tu za bardzo tv nie mam.. i nie wiem co sie dzieje na swiecie, wiem tyle co mi mama powiedziala przez telefon ale konkretow nie znam o co chodzi...

reklama
mniam ,mniam szarlotka pycha :-)
iza ja myślę ,że zostanie nam to wynagrodzone ;-)a do tego czasu musimy poczekać dłużej po prostu niż inne dziewczyny ,
DAMY RADĘ KOCHANE STARACZKI JA W TO WIERZĘ I WY TEŻ MUSICIE ;-)

Do góry