reklama
K
Kinga85
Gość
u mnie podobnie weny brak juz... smutno tak jak sie nie udaje... Lopciu główka do góry musimy się trzymać razem!mi na pisanie weny brak
też jestem ciągle zmęczona ostatnio właściwie mam @ i się ciągnie jakoś
ach zawsze coś
witam was i pozdrawiam!
powodzenia dla testujących niedługo!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
u mnie podobnie weny brak juz... smutno tak jak sie nie udaje... Lopciu główka do góry musimy się trzymać razem!
witam was i pozdrawiam!
powodzenia dla testujących niedługo!
dziewczyny nie wolno się poddawać ,u mnie co miesiąc "żałoba" bo @ przychodzi,zobaczycie że będzie dobrze.....
suzi1 no tak bo później się encorton odstawia ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
suzi - z wiekiem ciąży jest tak, że jak na suwaczku wskakuje ci 7tydz i 1dz, to lekarze to licza jako pierwszy dzień 8-ego tygodnia
Zaraz zabieram się za pieczenie szarlotki, już od dawna mam na nią ochotę))
mmmniam ale narobiłaś ochoty na szarlotkę ;-)
iza.malami
Fanka BB :)
Witam sie zasmarkana i zakaszlała, jestem chora na maxa jakis wirus mnie chyba dopadł :-(
Suzi gratuluję to musi być wspaniałe uczucie widziec bijące sreduszko...
zuzanka ja to juz chyba nie mam innego wyjscia jak pogodzic sie z tym ze @ przychodzi zawsze, ale nie trace nadziei ze kiedys sie spóźni o 9 miesiecy... ;-)
Wikula podrzuć tak ciut ciut, malutki kawałeczek ;-)
Miłego wieczorku !!
Suzi gratuluję to musi być wspaniałe uczucie widziec bijące sreduszko...
zuzanka ja to juz chyba nie mam innego wyjscia jak pogodzic sie z tym ze @ przychodzi zawsze, ale nie trace nadziei ze kiedys sie spóźni o 9 miesiecy... ;-)
Wikula podrzuć tak ciut ciut, malutki kawałeczek ;-)
Miłego wieczorku !!
iza.malami
Fanka BB :)
oooo jjjjaaaaa , mniam mniam.....
dziewczyny a podobno wczoraj w tv bylo cos o in vito? ze maja refundowac? wiecie cos na ten temat? bo ja w sumie tu za bardzo tv nie mam.. i nie wiem co sie dzieje na swiecie, wiem tyle co mi mama powiedziala przez telefon ale konkretow nie znam o co chodzi...
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
mniam ,mniam szarlotka pycha :-)
iza ja myślę ,że zostanie nam to wynagrodzone ;-)a do tego czasu musimy poczekać dłużej po prostu niż inne dziewczyny ,
DAMY RADĘ KOCHANE STARACZKI JA W TO WIERZĘ I WY TEŻ MUSICIE ;-)
iza ja myślę ,że zostanie nam to wynagrodzone ;-)a do tego czasu musimy poczekać dłużej po prostu niż inne dziewczyny ,
DAMY RADĘ KOCHANE STARACZKI JA W TO WIERZĘ I WY TEŻ MUSICIE ;-)
Podziel się: