reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia my wciąż rzeczy wynosimy...opadają mi ręce bo końca nie widać:((((
Kurka,musze być w Koszalinie na 15 a nie mam pociągu...będę tam kwitnąć 1,5h:(

reklama
witam was
miłego dnia życzę!

mnie podbrzusze kuje..czuje że tam aż wrze przed owu... no ale co z tego :\ ehhh ale mam doła

hej!
oliwka współczuje przeprowadzki- wiem jak to jest bo niedawno przerabiałam. widzę że u ciebie też już wszystko czeka na dzidziusia, wszystko poustalane co z macierzyńskim itd. ja mam tak samo tylko że ten moment przyjść nie chce:(

Ewcia z krwi te badania. musisz byc w dobrym dniu cyklu na poszczególne badania poszukaj w necie które robic kiedy.

Mama???? co u Ciebie? czytasz nas czasem?

Mmmmm super że awansowałaś ze swoim blogiem:) gratulacje. Ja też lubię gotować tzn. chyba mam w genach tę zdolność bo się nigdy specjalnie nie uczyłam a umiem;)

Kinga szkoda że m zaniemógł w kluczowym momencie cyklu...eeehh i człowiek czeka czeka a tu taka niemiła niespodzianka.

Kto pisał o ksiażce drogi do płodności??? myslicie że warto kupić?

esmeralda[/B Ziółka możesz pić nie zaszkodzą, ja właśnie zaczęłam. Oprócz tego ja i mój bierzemy witaminy dla starających się. Jak chcesz to kup sobie książke "droga ku/do płodności" (nie jestem pewna czy jest tam ku czy do). Jest w niej ciekawie opisane: jakie badania, jak wybrać lekarza/klinikę, dieta i coś z psychologii(ale tego rozdziału nie czytałam). Nie martw się, bedzie dobrze.:)

madziu, ponoć te zioła mnichów to rewelacja, bardzo zwiększa się produkcja jajeczek, chociaż jakoś nie wierzę już w jakieś suplementy ziółka czy diety bo jak coś jest poważniejszego to te wszystkie witaminki i tak nic nie dadzą ;/

Ewcia - wiem, że prlaktynę robi się w dowolnym diu cyklu (przed owulka), a progesteron po owucle, najlepiej w okolicach 21dc, reszte to nie wiem, musisz poczytać

esmeralda - ja na hormonach tarczycy się nie znam, ale jestem pewna, że przy odpowiednich lekach da się to wyregulować. A jeżeli chodzi o pregnyl dla męża, to ile on tego ma wziąć, bo jeden zastrzyk kosztuje 30-40zł (jedna ampułka), ja w każdym cyklu biorę go na pęknięcie pęcherzyków, trzy ampułki

reklama
Witam Was kochane:) Dopiero wstałam :zawstydzona/y: Na nocce nawet spoko szybko poszło :)
Zaraz wskakuję do wanny bo muszę przygotować sie do gina:)
Milego dzinka:*
Lopciu to z Ciebie prawdziwa zdolniacha kulinarna :tak: Tak jak Mmm, dobrze jest mieć kogoś kogo można się poradzić w tej kwestii
Kinga dużooo zdrówka dla M oby szybko wrócił do formy &&&&
Hej Gwiazdeczko:)
Esmeralda, spokojnie idź koniecznie do lekarza niech on sprawdzi co i jak. Powie które badania kiedy zrobić, a zioła możesz pić one nie zaszkodzą :tak:

Do góry