reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej kochane ,właśnie wróciłam z miasta zrobiłam sobie kawusię jaka dobra ...pycha
biggrin.gif

u nas pogoda piękna ,ale nie lubię w taką pogodę jeżdzić bo jestem jakaś rozdrażniona,zresztą wkurzyła mnie pani z urzędu ,no co za k...nie które ,że brak mi sił ,ale szkoda słów....
jak się okazało na usg dróg moczowych mam 6mm złóg w lewej nerce i dlatego mnie tak boli ten bok
unhappy.gif
jeszcze mam internistę i przepisze leki mam nadzieję się wykaraskać z tego przed kolejnym cyklem bo się ostro wkurze...ciągle coś pod górkę.
Lopop to jesteś lepsza ode mnie bo ja tylko ogórki robię i dżemiki.....
kinga85 na śpioszka go było wziąść.....duużo zdrówka dla M

u mnie miał być wczoraj seksik a zasnęłam i co znowu kicha:growl:

wiesz uda się w najmniej odpowiednim momencie tak jak mi się udało w marcu nawet nie wiem kiedy

bo to tak jest ,ja pierwszą ciąże to nie wiedziałam ,póki mi brzuch nie wydęło i nie zaczęłam się żle czuć ....a tak to nawet nie wiem kiedy ,póżniej człowiek myśli i liczy ;-)

Lopop to jesteś lepsza ode mnie bo ja tylko ogórki robię i dżemiki.....
ja mam dużą spiżarnię w piwnicy
już M się śmieje że tyle tego robię jak na zimę stulecia:-D i co roku półki dorabia
też uwielbiam swoje dżemiki
pewnie powidła też robisz????

widzisz po nieudanej IUI dałam sobie spokój i bach zaszłam no ale ... wiadomo:-( cóż zdarza się
w pierwszą zaszłam też tak bez liczenia i patrzenia

u mnie miał być wczoraj seksik a zasnęłam i co znowu kicha:growl:

wiesz uda się w najmniej odpowiednim momencie tak jak mi się udało w marcu nawet nie wiem kiedy

no to właśnie zazwyczaj tak jest...tylko jak tu nie myśleć i się wyluzować? Bo mnie już brakuje pomysłów :shocked2:

Zuzanka helloł ;-)

Dziewczynki a ja poproszę o kciuki za wizytkę:*

ja zaszłam ale była pozamaciczna po 5 chyba latach starań i mijają dzisiaj 2 lata i znowu duu..guzik:wściekła/y:
ale .....moja przyrodnia siostra miała in vitro raz podeszła i nic ,odpuściła bo z mężem się zaczęła nie dogadywać itd i drugiego roku zaszła ,kiedy już tak bardzo nie chciała bo myślała o rozwodzie (myślała ,ale seksik był bo jest niunio )
no ja robię powidła z truskawek,moreli i dżemy z borówek bo mojego M wujek ma plantacje.W tym roku odpuściłam bo mam jeszcze z tamtego roku :-)

suzi zaciskam mój synek robi Ratatuja na obiad więc rączki wolne mam :)
mi też brak pomysłów

o borówki uwielbiam - ale masz na myśli te amerykańskie pewnie bo leśnych to pewnie nie ma u was??

no to właśnie zazwyczaj tak jest...tylko jak tu nie myśleć i się wyluzować? Bo mnie już brakuje pomysłów :shocked2:

Zuzanka helloł ;-)

Dziewczynki a ja poproszę o kciuki za wizytkę:*

nie da się chyba ,że naprawdę jest się nawalonym w 4 litery jak to mój mówi...i się nie pamięta :-)mój brat zaproponował mojemu żeby dorzucał mi do herbaty pigułkę gwałtu to wtedy nie będę nic pamiętać ;-)mają pomysły co ?;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
suzi zaciskam mój synek robi Ratatuja na obiad więc rączki wolne mam :)
mi też brak pomysłów

o borówki uwielbiam - ale masz na myśli te amerykańskie pewnie bo leśnych to pewnie nie ma u was??

amerykańskie kochana u nas nie ma lasów za bardzo chyba,że kabaty ale to i tak nie wiem ,chyba nie było by chęci komu chodzić na nie bo ja to nie jestem wędrowniczek...

Do góry