reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
no właśnie ja tak pytam o te samochody bo muszę po prostu musze sobie kupić, ciągle sie o to z m teraz kłóce. fakt że narazie nie bardzo nas stać, wykanczamy dom i kredyt i firma i wszystko naraz ale takie życie, a jak sie nasza staruszka vectra rozpadnie to będziemy w dooopie bo m codziennie musi jeździć autem w pracy. eeehhh faceci to czasem nie myslą perspektywicznie u mnie to ja od podejmowania ryzykownych decyzji:)

zuzanka, oliwka ja też wczesniej prowadziłam z m działalność i byłam wolnym ptakiem;)ale jak sie zaczelismy starać o dziecko to pomyślalam że lepiej bedzie na etacie i teraz troche w tym ugrzęzłam, po 4 latach takiej roboty nie wytrzymuję już 8h za biurkiem, nie tak miało być, miałam już mieć dzidzi i spokojnie cieszyć sie macierzyńskim a potem wychowawczym a tu nic... a no i teraz z pracy sie nie opłaca rezygnować bo jak się uda to bez sensu, auta nie kupujemy bo kupimy jak bede w ciąży, i tak w koło... nic nie mogę wystartować!!!!
Ja jak tylko zajdę w ciążę to zatrudniam się u teścia w firmie:)
Mamy już wszystko przemyślane,żeby macierzyńskie spokojnie spędzić z maleństwem

A teściowej nie widuję i mam spokój:))))

No juz wrocilam...
Bylam na miescie,zaplacilam rachunki,zakupy zrobione..mama kupila mi gofra i postawila solke...hee

ciasto sie piecze,,oliwka dzieki...
obiadek tez czeka....zapiekanka dzisiaj...

suzi a u mnie goraco...
zuzanka ja nic w sloiki nie robie,robi to przyszla tesciowa za mnie...

Ty nie dziękuj tylko wpadnij z ciastem na kawkę:)

zuzanka no to fajnie jak razem robicie ogórasy..ja tez lubie,ale nie robie...hehe...
Kinga ruch to zdrowie,ale nie przeginaj,bo na noc ci sily nie starczy..

moj wpadl,wypil bronia,zaraz kumpel po niego zajechal no i pojechal do mamusi na iwes,a ja tam nie lubie jeździć..wioska taka,ze wszyscy plotkuja-brak słów-wyzywaja sie tamw domu non stop i leja,,to po cholerke tam mam jezdzic...
Gdzie ten Twój narzeczony mieszka?:)

Ja pożarłam swój obiad,Oliwkowy i uwaga,uwaga:3 desery!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::zawstydzona/y::wściekła/y::szok:

Dziewczyny...rozpusta,pojechałam rowerkiem do Reala po klamerki.Obok jest outlet Cocodrillo więc weszłam po pidżamkę dla Ninki i wyszłam z 3 wielgaśnymi torbami bo mieli wyprzedaż rzeczy outletowych:))))
Spodnie po 10-19zł,bluzki po 4-15zł,stroje kąpielowe po 10-15zł,kurtki 19-30zł,pidżamki letnie po 12zł:)...jaja:)))) zakupiłam troszkę,mąż kazał jutro dokupić póki coś jeszcze zostało na półkach:) Aaaa,no i jako gratis Pani dorzuciła nam po parze japonek dla dziewczynek:) A wydałam generalnie niecałe 200zł
I jeszcze koleżanka zadzwoniła z prośba o zakupienie czegoś dla niemowlaczka-chłopca bo potrzebuje na prezent...więc miałam przyjemność poprzebierać w bodziakach i jeansach:))))) BOSKIE:)

mmm- będę musiała się skusić na ten przepis:))

oliwka - ja bym chciaal dla siebie tyle rzeczy za takie pieniądze kupić, ale to chyba nieralne, niestety....

Ja też:)))
I dzisiaj przyszła moja super bluza Puma,pomarańczowa z wygranej licytacji za 28zł:)))
Czekam jeszcze na tunikę Atmosphere za 25zł i koszulę H&M za grosze:))))

Ja też:)))
I dzisiaj przyszła moja super bluza Puma,pomarańczowa z wygranej licytacji za 28zł:)))
Czekam jeszcze na tunikę Atmosphere za 25zł i koszulę H&M za grosze:))))
ja synkowi też wygrałam sweterek H&M za grosze na allegro:)

a mogę się zapytać dlaczego nie chcesz jechać do Pragi

mmm mam podobny przepis tylko nie dodaję śmietany i w wersji zmniejszonej:) jak chcę więcej to poprostu zwiększam ilość
smaczności:)

Nie możemy bo remont...oficjalnie miał się odbyć w lipcu ale przesunęło się więc nie możemy jechać...
A to było zakupione z Groupona czyli za małe pieniądze ale i tak szkoda,żeby przepadły...

Niestety nie damy rady,można przesunąć na wrzesień ale szkoła...Oliwia nie bardzo może opuszczać zajęcia no i zgodę od sądu mamy na ostatni tydzień sierpnia.

Leżę (w sumie to siedzę bo za długa jestem) w wannie z lapkiem,hehe.Zmykam golić nogi bo śliczną sukienkę kupiłam i chcę jutro założyć:)

reklama
Do góry