reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

amerykańskie kochana u nas nie ma lasów za bardzo chyba,że kabaty ale to i tak nie wiem ,chyba nie było by chęci komu chodzić na nie bo ja to nie jestem wędrowniczek...
u nas z kolei więcej tych borówek leśnych :) za darmo w lesie bo u mnie są Bory Tucholskie:)
a te amerykańskie to trzeba kupić na bazarku ale i tak lubię i te i te
zresztą u mnie rodzinka to uwielbia i mięcho i warzywka :) więc są mało wymyślni:):)

też pomysły z tą pigułką :-D to tylko chłopi tak wymyślą

reklama
u nas z kolei więcej tych borówek leśnych :) za darmo w lesie bo u mnie są Bory Tucholskie:)
a te amerykańskie to trzeba kupić na bazarku ale i tak lubię i te i te
zresztą u mnie rodzinka to uwielbia i mięcho i warzywka :) więc są mało wymyślni:):)

też pomysły z tą pigułką :-D to tylko chłopi tak wymyślą

a no to ostatnio moja siostra była w Borach Tucholskich :) a amerykańską to wujek od kilku lat ma w tamtym roku nie było jagód to brali z piekarni od niego do jagodzianek :-)no u mnie M mój to w sumie też nie wybredny ,ale moja mała (siostra 15 lat) to ona zup nie będzie jadła ,to mięso nie takie ,tylko na płatkach by żyła i mleku.....

zuzanka - siostra chociaż jest ekonomiczna, hehehe

U mnie na szczęście tez nie ma problemu z jedzeniem, co bym nie zrobila, to małz zje, heheh

idę na obiadek na miasto, bo sie z koleżanką na plotki umówiłam:))

Hej dziewczyny przeparszam że się wtrącam ale potrzebuje Waszej rady bo chyba najbardziej jesteście obcykane:)

W jakim odstępnie od owulacji dosteje się okres?? Wszedzie jest ok14 dni ale czy jest jakaś górna granica?? bo dokładnie owulacje miałam 15 lipca potwierdzoną testem i okres powinnam dostac 31-póki co brak-test ciązowy negatywny i nawet nie czuje się że jestemw ciąży tylko matrwi mnie że coś pochrzaniło mi się z cyklem. Bedę wdzieczna za odpwoiedz.
pozdrawiam

No i jestem już :dry: co za konował z tego gina :wściekła/y:Na pytanie kiedy będzie owulacja powiedział że jak będzie ciąża :baffled: mało co mówił, strasznie zachwalał kalendarzyk małżeński :wściekła/y: no co za deb... 100 lat za murzynami! ehhh tylko sie wkur....
Pęcherzyk ok 1cm więc jeszcze mały no i endo kiepskie ok 4mm :-( Myślicie że urośnie jeszcze???

Aaaa i na pytanie o tą histeroskopię odpowiedział że jest to, to samo co laparoskopia :szok::eek:
Masakra jakaś !

No i jestem już :dry: co za konował z tego gina :wściekła/y:Na pytanie kiedy będzie owulacja powiedział że jak będzie ciąża :baffled: mało co mówił, strasznie zachwalał kalendarzyk małżeński :wściekła/y: no co za deb... 100 lat za murzynami! ehhh tylko sie wkur....
Pęcherzyk ok 1cm więc jeszcze mały no i endo kiepskie ok 4mm :-( Myślicie że urośnie jeszcze???

Aaaa i na pytanie o tą histeroskopię odpowiedział że jest to, to samo co laparoskopia :szok::eek:
Masakra jakaś !

suzi1
a który dzień cyklu?
dronka83 jak miałaś mieć na 31 lipca to przesunięcie jest 3 dniowe więc ja bym się nie martwiła jak po tygodniu brak to już jest czym się martwić....przynajmniej ja tak mam .....że idę po tygodniu do gina

suzi1
a który dzień cyklu?
dronka83 jak miałaś mieć na 31 lipca to przesunięcie jest 3 dniowe więc ja bym się nie martwiła jak po tygodniu brak to już jest czym się martwić....przynajmniej ja tak mam .....że idę po tygodniu do gina

dzis mam 9dc
Będzie coś z tego?
Macie jakieś godne polecenia testy owulacyjne? np z aalegro itp

reklama
dzis mam 9dc
Będzie coś z tego?
Macie jakieś godne polecenia testy owulacyjne? np z aalegro itp

hmmm ja mam zawsze od 11 dc badane ,ale ostatnio po moich ekscesach to już nie wiem ....bo ja 12dc miałam pęcherzyk 13 mm i endo 9 chyba albo 10 jak pamiętam dobrze ,więc myślę ,że z 10 mm może jeszcze urosnąć zależy w którym dc wypadają u Ciebie te dni płodne ....??

Do góry