reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam

mama super wieści! gratulacje dla Lolitki! ciesze sie że jej sie udało! :)

pocztam was potem
teraz obiad i lece na miasto jeszcze
BUSSIA

reklama
Witam wszystkie
biggrin.gif
mam pytanie do tych co miały robione badania genetyczne. Jak to mniej więcej wygląda czy robione są na NFZ czy tylko prywatnie. Jeśli prywatnie to ile to kosztuję. I jeśli wyjdą te badania źle to czy da się to jakoś leczyć?

Gotowanko obiadu było ;-)

Witam wszystkie
biggrin.gif
mam pytanie do tych co miały robione badania genetyczne. Jak to mniej więcej wygląda czy robione są na NFZ czy tylko prywatnie. Jeśli prywatnie to ile to kosztuję. I jeśli wyjdą te badania źle to czy da się to jakoś leczyć?

hej Andzia25 ja robiłam cytogenetyczne i kosztowały mnie w Novum od osoby 350 zł ,a na NFZ nie pytałam bo jak na te czekałam 7 tygodni to w publiku chyba bym się niedoczekała (jak robią oczywiście bo nie wiem :zawstydzona/y:)

oliwkakarolina mnie prowadziła P dr Kurczuk-Powolny na początku póżniej jak została z-cą ordynatora w szpitalu w Piasecznie (ginekologię mają w końcu nareszcie :-))to oddała mnie pod opiekę P dr A.Zygler bardzo fajna babeczka ,konkretna ,wszystko tłumaczy i bardzo dba o swoich pacjentów...

witam z piwkiem:)
kochane weszłam dopiero teraz chatka ogarnięta pranie się kosi w domku u mnie na zewnątrz okropnie wilgotno jest i zero słońca:-(

a tu takie super newsy
LOLITKA super bliźniaków życzę:)&&&&&
kahaka proszę leż spokojnie i sie nakręcaj wiem że się łatwo mówi ale czytaj cokolwiek najlepiej romanse to uspokaja;-)
nie oglądaj telewizora bo tam same złe rzeczy mówią ani nie czytaj kobieto o chorobach i dzwoń do ginka
zuzanka &&&&

Hejka
My dziś aktywnie:)
Teraz pizze zrobiliśmy i zaraz uczta:-p nie ma to jak swoja.
Troszke dziś świetujemy. 7 lat razem już... ;-):tak::-)
Miłego wieczorku życze wam bussiaki

Gotowanko obiadu było ;-)

hej Andzia25 ja robiłam cytogenetyczne i kosztowały mnie w Novum od osoby 350 zł ,a na NFZ nie pytałam bo jak na te czekałam 7 tygodni to w publiku chyba bym się niedoczekała (jak robią oczywiście bo nie wiem :zawstydzona/y:)

oliwkakarolina mnie prowadziła P dr Kurczuk-Powolny na początku póżniej jak została z-cą ordynatora w szpitalu w Piasecznie (ginekologię mają w końcu nareszcie :-))to oddała mnie pod opiekę P dr A.Zygler bardzo fajna babeczka ,konkretna ,wszystko tłumaczy i bardzo dba o swoich pacjentów...

Nie znam,ja do dr. Lewandowskiego jeździłam:)
Hejka
My dziś aktywnie:)
Teraz pizze zrobiliśmy i zaraz uczta:-p nie ma to jak swoja.
Troszke dziś świetujemy. 7 lat razem już... ;-):tak::-)
Miłego wieczorku życze wam bussiaki

Najlepszego:))))

My też pizzę ale zamawianą:)

babki ,ale mam newsa!!!!!!!!!!!!!!
pamietacie jak pisała z nami LOLITKA??? była po kilku in vitro???

otóż ma II krechy!!!!!!

tyle sie kobietka wyczekała..tyle czasu-jery cieszę się ogromnie ,ze im się udało!!!!!!!:))))))))

mama no co Ty , udalo jej sie to???? Wow! Skad wiesz???? Jakby cos pozdrowcie lolitke ode mnie, bo ja sie z nia łacze sercem i dusza i pragnieniem blizniat, bo mnie tu nie bedzie 2 tyg z Wami. Ale suuuuper wiesci.

To ja sie narazie pozegnam, wybywam na urlop, owocnych staranek i wpadek (mama) zycze. A jak wroce to zaczynam ciezka prace i mam nadzieje ze gdzies przy koncu bede sie cieszyc tak jak lolitka:-). Calusy dziewczyny

reklama
witam się :)
dziewczyny jak wczoraj fajnie było mmm :))))))) takie wieczory to codziennie mogą być! :-) no nie mówię o pizzy hehe bo to niezdrowe heh

Miłego dnia
ja po kawce
po śniadaniu

Do góry