reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ja przed chwilą oglądałam wątek uzdolnione staraczki- śliczne rzeczy tam dziewczyny robią:)
Dobra zbieram się do jakiejś pracy bo m przyjedzie po swojej i się załamie że nic nie porobione:)
Gotuję dziś zupkę kalafiorową bo mi się kalafior zepsuje.

reklama
Później wrzucę fotki z urodzin środowych Ninki.
Nooo,Mama,parę nas zostało niezafasolkowanych:(
Mąż mi robi tosta,brzuch mnie strasznie boli,kurka,już nie będę narzekać nigdy,że @ nie ma....

Oliwka -bidulko...

Tymonka- smacznej zupki:)
posyp koperkiem na końcu
c033.gif

ja wstawiłam ciasto do piekarnika...miało być z wiśniami ale robię z czereśniami:))

biorę się za odkurzanie..

no to zupa wstawiona:)
odkurzone czesciowo i jedna tura prania za mną:)
wczoraj zrobiłam cukinie nadziewaną mieskiem mielonym z pomidorkami w piekarniku- robiłyście tak kiedyś (takie łódeczki) wyszła ekstra po prostu przepyszna.
eeeehhhh ciasto też bym zrobiła tylko nie mam z czym. m pewnie powie że murzynka bo on to ciasto uwielbia ponad wszystko:-D

Czesc dziewczynki!
Troche mnie nie bylo,ale zagladalam z doskoku. Niestety u mnie sie zaczal nowy cykl....Za to maz zrobil mi niespodzianke i w nastepna sobote bedzie w domu :tak: Oj bedzie dzialo :-) Ciagle leje u nas wiec chyba posprzatam w koncu w domu ;-)

reklama
Do góry