reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Tak,mam córeczkę,podobno cud natury:) Dr Lewandowski mało co nie podłączył mnie do wykrywacza kłamstw bo nie wierzył,że to moja naturalnie poczęta córka...:-D
Zmykam coś obejrzeć na kompie bo tv nie mamy:)

reklama
Oliwia wszystkiego najlepszego dla córuni!!! z okazji 4 urodzinek :tak::happy:
zuzanka dziekuje Ci.. :) Tobie też życzę wszystkiego dobrego i wielu wspólnych lat z mężem z zdrowiu i miłości. Widzę że niedawno stukneła wam 5rocznica ślubu.. :)

a ja obżarta po obiedzie
potem ide pobiegać :]

witam się i ja:)
u mnie pogoda lepsza więc się chyba przejaśnia

oliwka wykochaj ninkę:) wszystkiego naj naj dla niej

zuzanka81 jak to się stało że mi umknęłaś w swoje święto :) no właściwie WASZE:):)
też wszystkiego dobrego kochana spełnienia marzeń ( szczególnie tego jedynego:happy:)

lopop kochana ja widzę ,że u Was to już ładna rocznica ślubu :-),my w sumie jesteśmy 9,5 roku :tak: i masz dużego brzdąca.O drugie rozumiem ,że się staracie ?

lopop kochana ja widzę ,że u Was to już ładna rocznica ślubu :-),my w sumie jesteśmy 9,5 roku :tak: i masz dużego brzdąca.O drugie rozumiem ,że się staracie ?
no staramy się i jakoś ciężko idzie:(

dziewczyny czy któraś z was dysponuje przepisem na marynowaną młodą kukurydzę???

ja nie pomogę z tym przepisem przykro mi...

miłego wieczorku dziewczynki
u mnie aktywnie... jak zwykle.
Młody mi zaśnie to jeszcze wpadne tu ;*

no staramy się i jakoś ciężko idzie:(

dziewczyny czy któraś z was dysponuje przepisem na marynowaną młodą kukurydzę???
ja mam ,ale nie robiłam ,moja siostra robiła bo ona lubi a ja nie za bardzo:eek:
Przepis na kukurydzę konserwową:

Zalewa:6szklanek wody,5 łyżeczek soli,3 łyżki cukru.
Kukurydzę obrać i ugotować w wodzie z solą i cukrem/tak na oko do smaku/można dodać też trochę mleka do wody ,można też gotować całe kolby a potem obrać. Następnie włożyć do słoików i zalać zalewą, gotować w tem 95 stopni na małym ogniu ok 90minut,wyjąć i następnie po 36 godzin gotować ponownie przez 40 minut.

reklama
Do góry