reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mmm - to mnie naprawa silnika niewiele mniej wyniosła...aż żałuję, że nie zostałam mechanikiem samochodowym, miałabym pracę i pieniądze...

reklama
Hej:)
Latam cały dzień po lekarzach z małą,wysypka się rozszerzyła i przybrała na sile,okazuje się,że AZS wróciło:( No ale wiem co i jak.
Odebrałam telefon z naprawy,włożyłam kartę i po 30min szlag go trafił...kuźwa...:(
W związku z tym Ewcia bardzo proszę znowu o eska z nr Mamy,przeproś ją w moim imieniu,zadzwonię jutro.Nie miałam jak od rana bo biegałam z Ninką a po południu telefon jak siadł tak nie mam numerów i poprzednich sms-ów...znowu.
Kurka wodna!!!Powtórzyłam test dzisiaj,znowu I KRESKA,nic innego wyjść nie mogło no ale.... :(
Jade rowerem po małe zakupy bo męża nie ma a my głodne.W sumie dopiero weszłam do domu.

hey
aktywne popołudnie miałam
z dywanem walczyłam. nowy już położyliśmy a tary oddaliśmy :]

oliwka a Tobie co sie tak ta @ spoznia czy o co kaman?

Witam kobietki!
Pamietacie mnie jeszcze? Ja juz zyje urlopem i w srode fryzjer, w piatek rzęsy i bedzie git.

zjola zaciskam &&&&&& za wizyte w PROVICIE, daj znac jak bylo, bo wiesz ze tez mnie to czeka niedlugo, bilety juz do Polski kupilam na wrezsien, nie da sie odwolac;-)

Ewa- może musicie troszkę bardziej wrzucic na luż... ja też jakiś czas temu strasznie się żarłam z moim, ale postanowialm sobie troszkę odpuścić, nie denerwoa=ować się tak i pwiem Ci, że to działa. Oczywiście z nim tez sobie porozmwiałam, ustaliłam pewne kwestie i póki co jest dobrze.

Dziewczyny poiwtarzajcie te testy, bo ja osiwieję normalnie!

Nie było mnie kilka dni, więc cały ranek nadrabiałam zaległości:))
Dzisiaj albo jutro w końcu jadę po moje autko do mechanika, tydzień byłam bez auta, coś strasznego:)
hej Wikula:) U mnie nie ma sensu robić testu bo witam się z koleżanką za pasem( a raczej wmajtusiach :wściekła/y:)
Sorki, że nie doczytam.
Melduję tylko, że @ przylazła w piątek :(
Tulam i dzielę Twój los... :wściekła/y: Mocno zaciskam kciuki za wizytę!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Bardzo mocno!

Zjola współczuję kochana -ja dzis mam 4dc:(
Może i spróbujcie z IUI... ciekawe co na to lekarz w klinice, kiedy wizyta?
Ja robie w tym cyklu insem. na nfz - normalnie walka cały czas:szok: leczyć się na kase chorych to jest koszmar. dobrze że ja mam diagnozę i cel ustalony bo bym osiwiała- dzis po monitoringu lekarz powiedział że ja chyba nie mam swoich owulacji, czy wiem w czym u mnie problem... dopiero jak mu przypomniałam ze 2 tyg temu ogladał moje wyniki i się zachwycał jaki ja okaz zdrowia i że sie lecze w znanej klinice od dłuższego czasu to zmienił ton.
Ehhh Ci lekarze! Szok! ALe i tak że będziesz miała iui na NFZ :szok: Trochę kasy zostanie w kieszeni!

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy :zawstydzona/y: Bo nie wiem jak liczyć ten cykl... Zawsze mam tak że jest plamienie i tego samego dnia przychodzi normalna@( wyjątkiem były ciąże, bo wtedy mialam dłuższe plamienie) i teraz w niedzielę delikatne plamienie koloru beżowego, wczoraj też plamienie (popołudniu) i było już ciemniejsze, brąz, w nocy bolał mnie brzuch typowo na @ i dziś rano krew...przepraszam że tak dosadnie i chaotycznie ale nie wiem jak to liczyć a chciała bym jeszcze w tym cyklu wziąć clo;/ KTÓRY DZIś MAM DC? 1 czy 3??? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:*

Hej. Ja po kawie i cieście (imieniny kol w pracy). a po południu ide do siostry m na ciacho bo też Anka.
Ochłonęłam po wizycie, biorę clo teraz a wszystkie poprzednie IUI miałam na innych wspomagaczach. 1.08 usg i zobaczymy jak tam wszystko rośnie.
Jestem z siebie dumna że się z nim wykłóciłam i w gruncie rzeczy super że bedzie na nfz, za zaoszczędzoną kase wybieram się do fryzjera i kosmetyczki:-)

Amalfi - w czwartek dokładnie opiszę, jak było na wizycie. Wczoraj dzwonili do mnie z Provity, żeby potwierdzić, czy na pewno będę, tak więc dwa dni przed swoją wizytą możesz spodziewać się od nich telefonu. Trzymam kciuki za Ciebie już na zapas &&&

Suzi - potwierdzam to, co Mari napisała. Ja też mam takie plamienia przed @ i zaliczają się one do starego cyklu. Dopiero fale Dunaju oznaczają pierwszy dzień następnego cyklu.

Tymonka - a jak załatwiłaś IUI na NFZ? Wiem, że jest jeszcze Gyncentrum w Katowicach i ogłaszają, że robią inseminację na NFZ. Jak by co, to może do nich uderzę. zależy jakie będą terminy.

reklama
zjola hehhe ja podalam im polski numer stacjonarny, a u mnie nikt nie mieszka w domu chwilowo, wiec ja do nich musze zadzwonic i potwierdzic, prosili zebym to zrobila, wiec jak sie tylko dodzwonie to potwierdze, bo ciezko sie tam dodzwonic
suzi moim zdaniem masz pierwszy dzien, odpisalam Ci juz na zamknietym

Do góry