reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej Rureczko

u nas bywało lepiej... Podczytuję Was regularnie, ale nie chcę smęcić, bo na razie z dobrymi wiadomościami kiepsko :dry:
Zły wynik kariotypu mojego m pokrzyżował nam plany z IVF we Wrocławiu, bo tu nie robią PGD, a IVF z PGD (badanie preimplantacyjne zarodków - dla nas jedyna szansa) to jeszcze mniejsza szansa na ciążę + dodatkowe koszta :-(
Poznałam przez net dziewczynę, która miała taką samą translokację chromosomów co mój m i co? Wyhodowała 20 jajeczek, 8 się zaczęło dzielić ale tylko 2 nadawały się do PGD i wynik wyszedł zły, także nawet nie podali jej zarodków :-(
Z jednej strony dobrze, że wiem dlaczego poroniłam i co jest przyczyną słabych wyników m, z drugiej strony mam totalną deprechę.

Co jeszcze? M od tygodnia bez pracy, ale próbuje rozkręcić własną firmę, ale to potrwa. I na dodatek oba nasze auta trafiły do mechaników - jeden po drugim.
Więc co tu więcej pisać...

jestem znowu

MOjw rocil szybko z pracy,teraz pojechal dalej auto skladac....moze niedlugo bede mobilna,heee
Moja matka byla,,wiecie co przyszla sie z emna chyba poklocic,az sie poplakałam tak mnie wkurzyla,,brak mi słów...juz mi lepiej,ale nerwy mi nadszarpała...
Bo siedze tu u babci,a ona ze czy rahcunki zaplacone czy cos...kurde swoich mam rachhunkow na 1100zł miesiecznie i tu jeszcze drugie tyle,,,a ona sie czepia,,moglam tu nie przychodzic do tego mieszkania,mieszkac tam na wsi,,z piecem i chociaz tam nic nie placic...grrrrrrrrrrr

hejcia

mam chwilę :)

poczytałam was troszkę;

EWCIA no mi też się te dywany podobają.. ja mam teraz duży na cały pokój ale chce mniejszy ze względu na psa.
mówisz że mama cię dziś zjadowała... :\ eh bywa widzisz. nie martw sie. to minie.
wikula ja też późno zasypiam wiesz.. kłade się po 23 a zasypiam około 1 dopiero. :] Powodzenia w tym cyklu! :)

Balbinka tak mi przykro :(((( u nas też lipa. Ł. odebrał wyniki nasienia, klasyfikują nas na IUI a jak się nie uda 3 razy to tylko IVF :(((

Tymonka hej Kochana :* co tam, jak tam??

cześć
a u mnie zaczyna się plamienie
ryczeć mi się chce :(

jeszcze do tego poczta chyba zgubiła moją anagrodę!! pozostałe osoby dostały ja w zesżłym tygodniu!!
czemu ja zawsze mam pecha?

Ostatnia edycja:
mmm jak mogla zgubic,,wex ich oskarż...cholerka no...plamienia to jeszcze nie @....dziubku nie smutaj sie..
balbinko kochana...tulkam....
rurrka hejaaa

reklama
Do góry