reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bo mnie korci:)))):-D
Najwyżej przepłaczę potem kilka dni i będzie luzik:)))
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,co jest Kochana z Tobą??????Kawusię mam:)

z Krzysią coś nie tak że się pytacie stale o Nią?????? o czymś nie wiem? :) pewnie na zamkniętym siedzą girlsy. :tak: a mama zawsze miała coś do zrobienia jak pamietam i mało jej było czasami. No Krzysia odezwij się! :-)

Oliwia mówisz kusi cię żeby sciąć na krótko? :) pamietam jak ja kiedys miałam krótko sciete włosy bo tak lubiłam.. zawsze na krótko (wygodnie) teraz mam do ramion i zapuszczam hehehe
Powodzenia!
suzi główka do góry :*

pewnie zajęta :))
spokojnie

a ja mam mega super plany już od dziś-ndz ale wkurwia mnie to że @ mam dostać a może nie dostane :-phehehe

Na grupie też Mamy nie widać,napisałam sms-a:)
Ja policzyłam i mam 27dc,ostatni był 31dni,brzuch chwilami pobolewa na @ ale słabo i tępo.
No,ale ja się nie łudzę bo nie mam szans na fasolkę,pewnie Cyclodynon złagodził PMS.

Mama odpoczywa od BB troszkę:) Pozdrowienia dla wszystkich:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pozdrów Ją też:)))

dziś jedziemy na imprezę
jutro impreze robimy u nas
a w niedziele moje imieniny
:)
oj jak ja przeżyję ten weekend

Oliwia
3mam kciuki!! &&& może akurat!
ja mam na niedzielę termin @

reklama
Do góry