reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Witam czwartkowo

Ja narazie mam świetny humor. Znalazłam w necie art. mówiące że lekarz nie może odmówić nam skierowania na badania, wydrukowałam to i dałam M. pojechał do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni genetycznej i jak jego Pani doktor zobaczyła ten wydruk to zmieniła gadkę i dała nam skierowanie, i wizytę w poradni genetycznej mamy 23.08 na godzinę 10 :-)

reklama
dorotka gratuluję!!! i do przodu tak trzymać:)
Dziewczyny ja też przeczuwam już nadejście wredoty. Tak bym chciała żeby jednak nie było...
dziś pani która robi nam świadectwo energetyczne budynku zadała mi pytanie ile osob mieszka w domu i na ile osób dom jest przewidziany:( noooo planowany był na 4-5 a może nawet 6 osób a teraz to ja, m i kot zamieszkujemy....:dry:

heejka wam

My wczoraj pojechalismy na kolacje i po moja nagrode,,ale nikogo nie bylo z innych gosci i przelozyli na inny dzien spotkanie..
A po powrocie do domu,,siedzielismy w trojke,,ja pilam piwko,moj ze szwagrem pil wodke...i tak do 12 w nocy...

oliwka wyslalam ci smsa z numerem do mamy,,tylko ona ma glos meski takze nie wystrasz sie,,heee

poczytam was

Ewcia,dzięki,właśnie rozmawiałam z Twoją Mamą,umówiłyśmy się na spotkanie w poniedziałek.
:)
Mój mąż się skupia bo zaraz nasienie ''oddaje'' do kubka a siedzimy w biurze:)hehehe,biedaczek

poczytalam,ale musialam pocytowac,bo bym zapomniala
ja z kawusia na BB...potem musze na miasto isc rachunki zaplacic...

ooooooooo kutwa....pozabijac....

cześć kochana i ja też tego uczę i matematyki i informatyki:):)
kolezanka po fachu...

Respekt :)Ja to raczej znam sie na transporcie drogowym,przepisy itd hehe :pMusez przynzac ze matematyka na maturze to bzdura...Takie moje zdanie,automatycznie wiekszosc osob w tym roku nie zdalo matury wlasnie przez matematyke.Ja idac na transport nie widze zwiazku z matematyka ...to jest dla mnie chore i jakas paranoja.Brak wyboru jest dla mnie brakiem wolnosci i z tym bede sie zawsze klocic;)
dokladnie,na maturze powinno byc do wyboru przedmioty,,wszytskie dla mnie powinny byc do wyboru...bez wyjatku...

dziewczyny który z tych dywanów wam sie podoba najj? mam dylemata.... a chce kupić do pokoju.
DYWAN I DYWANY JAZZY 80x160 cm 12 WZORÓW ! (1726402075) - Aukcje internetowe Allegro
dzieki za pomoc jak cos ;*

super te dywany,,tetris bombowy kupilas,,mi sie takie podobaja...

oliwka super,ze moglam pomoc...moze cos z tego wyjdzie...
a twoj maz wpracy sie ksupia,,ojej nie zazdroszcze,,jak tu sie skupic,gdy tyle osob wokol...heee

ja jak bym nie miala takich zrytych sasiadow swoje bym ci wynajela...bo mam gdzie mieszkac w drugim na wsi..ale sa zryci i nawet mnie sprawdzala administracja...jak tu przyszlam..

Witam czwartkowo

Ja narazie mam świetny humor. Znalazłam w necie art. mówiące że lekarz nie może odmówić nam skierowania na badania, wydrukowałam to i dałam M. pojechał do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni genetycznej i jak jego Pani doktor zobaczyła ten wydruk to zmieniła gadkę i dała nam skierowanie, i wizytę w poradni genetycznej mamy 23.08 na godzinę 10 :-)

Cieszę się ;-)

reklama
Kochana a który Ty masz dc?
dzisiaj ma 6dc...
jeszcze dzisiaj trochę czuję głowę...ja tak mam niestety///

kupiliśmy Tetris :tak:
dziekuje za pomoc.. :)

u nas burzliwie bardzo było przed chwilą... :\

dziewczyny na weekend mam fajne plany ale co z tego jak @ mnie nawidzi ehh .

nawet tak nie mów, trzeba miec nadzieję do końca!

suzi witaj:)
oliwka ciebie też witam!

ja to nie mam problemów ze wstawaniem. zawsze o 7 na nogach jestem. wogóle spać długo nie lubie

ja to mega spioch jestem, do 10 to mogę spać bez problemu, ale ja zazwyczaj dość puźno się kładę...

A mnie zaczyna pobolewać coraz bardziej na @...tyle,że taki tępy ból:(

oby ta wredota jednak nie przylazła!!!!!

Ewcia,dzięki,właśnie rozmawiałam z Twoją Mamą,umówiłyśmy się na spotkanie w poniedziałek.
:)
Mój mąż się skupia bo zaraz nasienie ''oddaje'' do kubka a siedzimy w biurze:)hehehe,biedaczek

ma chłop niezbyt komfortowe warunki, ale coż jak mus to mus, heheh
mój oddawał w szpitalu w kibelku, więc w ogóle do niczego, zero komfortu, ale dał radę:)

Do góry