reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć Weteranki.

Palemka - współczuję samopoczucia. Trzymaj się!!
Tymonka - no, no gratki. Pęcholek śliczny się zapowiada :-)

Albo to od acardu u mnie albo od casta. Zawsze miałam problemy z tymi @ u siebie, nie dość że trwała na cyklu 26 dniowym 4-5 dni to później dzień przerwy i plamienia do jakiegoś 9dc miałam, w zeszłym miałam wszystko łącznie do 4 dc chyba a teraz taki badziew :wściekła/y: Zaś się leje.. te przerwy też są dziwne..

Bree, Kahaka miałyście podobnie czy u was bez przerw krótko było??
Ja mam wrażenie, że castagnus dziś to jakoś pobudził bo jak mówiłam od 16 wczoraj do dziś 8 [ chwile przed wzięłam tabletkę ] było czyściutko..

Lilith jak jak brałam Casta to ładne miałam @. Regularne, długość standardowa. Teraz w tamtym cyklu odstawiłam Casta a brałam Acard i wiesiołka. @miałam dziwną - jak już pisałam 2 dni plus jeden plamienia i nawet nie za obfitą. Teraz też jakoś dziwnie. Myślałam że owu będzie szybciej a tu cisza. Dziś 9 dc i susza. Zero śluzu płodnego. W tamtym cyklu jak dobrze pamiętam to szczyt śluzu miałam około 12 -13 dc a teraz już dziś 9 dc a śluzik się jeszcze nie pokazał. Dziwne.

mmm - ja byłam stymulowana do IUI, podobno wtedy są większe szanse na zaplodnienie. Z tego co wiem to na IUI nie trzeba się jakoś szczególnie wczesniej zapisywać, to zależy od twojego gina, co on powie:)

Mama - ile ty masz tam tych hektarów, ze cały czas działasz coś w ogordzie???

Kahaka - ja zazwyczaj szybko się opalam, ale nad wodą, a teraz to nic z tego nie wyszlo...
ach wyjadę na urlop to sie opalę i tyle...

jutro jestem bez auta, a umówina jestem po drugiej stronie miasta do kosmetyczki i mąz mnie zawiezie, ale wrócić musze sama, maskara, to jakaś godzina w autobusie..., żeby nie bylo tak gorąco...ja się odzwyczaiłam od jeżdżenia komunikacją miejsca, nawet nie wiem ile bilet teraz kosztuje i jak te autobusy jeżdżą...

Buuu ja też jutro bez auta. Do pracy pieszo to bym chyba szła z godzinę. Muszę się zapoznać z komunikacją miejską ;-) Też nawet nie wiem ile bilet kosztuje

Lecę na ploty do kumpeli. Wpadnę wieczorkiem
paaa

reklama
Bree - to pocieszające, że nie będe jedyną zagubioną osoba:))

esmeralda - mam nadzieję, że u ciebie to nie jest to:)
A skąd jesteś? Tzn. jaki rejon Polski??

Kahaka - a u nas caly czas masakrycznie gorąco...

Ostatnia edycja:
Bree, suwaka rób!
esmeralda, a może rzeczywiście masz torbiel? Ja miałam dużą w styczniu-lutym i też mnie brzuch bolał, ale myślałam, że to od nerek, bo mam kamienie.

kahaka, a myślisz, że gin nie poznałby na takim zwykłym kontrolnym badaniu, że mam jakieś guzy, torbiele?? czy to dopiero usg wykrywa?? sama już nie wiem :/.. wikulaa- Sopot ;]

jestem :)))
czy ktoś tęsknił?? :))))))))))

Wikula- nie mam dużego ogrodu,ale jeszcze troche miejsca mam na swoje wizję :))

Esmeralda-mi gin."wykrył" torbiela przez badanie ręczne i potwierdził usg...

Kahaka-&&&& za wizytę u onkologa..

Bree- przyjemności na plotkach:)))

hej nadrobiłam was ale weny brak na pisanie:(
u was albo @ albo po @ a u mnie zaczną się płodne a nic mi się nie chce:(
spadam pisac bo mam sporo zaległości

mama, ja tęskniłam niezmiernie :-D

U nas cały dzień burze, zaczęły się od 11.30 i tak bez przerwy.
Z nudów zrobiłam kartkę ślubną, bo sezon się zaczyna :-D

jery jak mi net muli:wściekła/y:

Lopop- ja w tym cyklu raczej na pewno nie działam..raz że nie chce sie -tak jak u Ciebie..
a dwa ze przy rezonansie nie moge być w ciązy...a pewnie bede miała termin na za 2,3 tyg więc w tym cyklu wpadki nie bedzie...

Kahaka- :*

pokaz kartkę zdolniacho:)
a u nas z burzowych spraw to tyle ,ze po 16 przez 10 min grzmiało a potem 7 minut padało lekko i....to wsio..nadal gorąco i parno...

reklama
Do góry