reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Paula ja mam wrogi śluz stwierdzony w kilku badaniach pct. na jednym badaniu się nie opieraj blagam:) to pct ma małą wartość diagnostyczną, wszystko może go zakłócić; to dziwne ze mialaś ok plemniki w sluzie wczesniej, napewno nie ma przeciwciał, to formalność. ja bym zrobiła jednak iui na początek i te badania zeby sie upewnić. u mnie IUI do tej pory nieskuteczne jak widać bo teraz bedzie 4 podejście mimo że wszystko inne ok ale u ciebie może pomóc. Moja znajoma z jednym drożnym jajowodem jest w ciąży naturalnej. Wydaje mi sie że to przez pco nie ma efektów a nie te inne rzeczy. a już o tym śluzie to nie myśl wogóle. Ja sie staram nie przyjmowac tego do wiadomości, byłam na watku gdzie kilka osób z wrogim zaliczyło naturalsika tak ze ja tam wierzę że bedzie ok. u ciebie i u mnie!!!

wczoraj LH jeszcze niskie ok6, dziś znów pobranie i czekam na wynik. trzymajcie kciuki, mam nadzieje że pęknie.

reklama
mmm jesli zrobisz iui u naszego znajomego dr (;-)) to bedziesz chyba stymulowana fostimonem w zastrzykach. sporo kosztują ale były wtedy 2 pęcherzyki. a teraz po femarze, tylko że jednej tabl, mam jeden. po clo reakcji nie było.

Tymonka- eeee,nie -dżungla jeszcze nie ;)))
wczoraj kupiłam takie małe krzewy które maja małe kwitnące kwiatki jedne na fioletowo(juz kwitną) a drugie na biało -beda kwitły w lipcu :))jak juz zrobie to co jeszcze mam w planie to wstawie fotki-muszę jeszcze kamieniem ozdobnym podsypać ;))
no i płot bedzie na koniec czerwca lub początkiem lipca;))

Jestem i lecę czytać co naskrobałyście :)

Mam nadzieję, że zdążę bo czekam teraz tylko na pranie i śmigam na zakupy. Musze aż na 3 razy lecieć a później kupa roboty mnie czeka. Sałatke robie jeszcze obiad, sprzątanie, ćwiczenia etc. @ jeszcze mam, trwa pół dnia i od popołudnia do rana następnego dnia nie mam. Jajnik boli tempka dziś 36,72, pewnie zakłócona :-D

Esmeralda a nie stresujesz się za dużo lub nie denerwujesz? Ja od stanów lękowych mam skurcze żołądka one promieniują aż na plecy też i podbrzusze czasami..
Mi gin wykrył torbiel na usg, tu też mi mówili, że to na usg wychodzi..

Co do wrogości śluzu to ponoć ten żel presed jest wskazany.. na boćku kiedyś czytałam, że z nim dziewczyny zachodziły w ciąże.. albo jak słabe plemniki były a kobitki miały marny śluzik :)

Ostatnia edycja:
Witam witam :)

Kurcze ale macie motorki w palcach.. no kurde nia nadazam czytac :)
A co u mnie... 21 dc i bola mnie jajniki i piersi... W sumie nie sa jakis takie bardzo czule tylko przy dotykaniu. A moze @ przyjdzie szybciej. Jak ja nie cierpie czekac.... :no::no: Nie ma chyba nic gorszego od tego... :wściekła/y::wściekła/y:
A wogole chce sie pochwalic ze chyba znalazlam prace, w sumie w piatek ide na probe ale sie zobaczy moze sie uda, jak wiadomo dodatkowa kasa sie przyda.

No to gratki z pracy. Kaska na pewno się przyda no i zawsze to jakieś zajęcie i odciągnięcie myśli od oczekiwania. A czekać to żadna z nas nie lubi.. ale co zrobić?? :-(

Ja już miałam się zbierać do wyjścia i padać zaczęło :wściekła/y:

Ja już miałam się zbierać do wyjścia i padać zaczęło :wściekła/y:

No ja dzisiaj z ranca ubralam sie w letnia sukienke.. buty japonki super nowi sztuki nie smigane.. M mnie do sklepu podwiozl (bo do pracy jechal) i jak szlam do domu zlapalo mnie oberwanie chmury.. przemoklam cala... ale nie powiem super sie szlo w cieplym deszczyku :)

reklama
Lilith- witaj-ile ja bym dała za deszcz...
u nas jest zakaz podlewania ogrodów taka susza-błagam o deszcz!!!!!!!!!!

Jeera-cześc..taki spacer w deszczu jeszcze do tego ciepłym to luxus :))))

ja odebrałam Domisia
rano byłam w hurtowni po bloczki i zaprawe na płot...teraz byłam po cement ,ale wykupione:szok:ma byc dostawa koło 14-15...mam nadzieje,ze dziś dostane bo Tomi po 17 wraca i zabiera się za podmurówkę :)

Do góry