Paula ja mam wrogi śluz stwierdzony w kilku badaniach pct. na jednym badaniu się nie opieraj blagam to pct ma małą wartość diagnostyczną, wszystko może go zakłócić; to dziwne ze mialaś ok plemniki w sluzie wczesniej, napewno nie ma przeciwciał, to formalność. ja bym zrobiła jednak iui na początek i te badania zeby sie upewnić. u mnie IUI do tej pory nieskuteczne jak widać bo teraz bedzie 4 podejście mimo że wszystko inne ok ale u ciebie może pomóc. Moja znajoma z jednym drożnym jajowodem jest w ciąży naturalnej. Wydaje mi sie że to przez pco nie ma efektów a nie te inne rzeczy. a już o tym śluzie to nie myśl wogóle. Ja sie staram nie przyjmowac tego do wiadomości, byłam na watku gdzie kilka osób z wrogim zaliczyło naturalsika tak ze ja tam wierzę że bedzie ok. u ciebie i u mnie!!!
wczoraj LH jeszcze niskie ok6, dziś znów pobranie i czekam na wynik. trzymajcie kciuki, mam nadzieje że pęknie.
wczoraj LH jeszcze niskie ok6, dziś znów pobranie i czekam na wynik. trzymajcie kciuki, mam nadzieje że pęknie.